No przecież my to wiemy ,dlatego ,że nie jest to proste dlatego takie ekscytujące ....być powinnoSloneczko pisze:Oj nie jest to prostekruszynka2 pisze:Tak mnie się nieraz wydawało ,ze w takim tłumie ludzie muszą spotkac swoją połóweczkę jabłka + Alicja+,ale nie jest to proste![]()
Hm ciekawe ,mam wolne koleżanki i one naprawdę nikogo nie mogą znależć a wiem ,że chcą bardzo,może w necie co? sporo jest fajnych związków osób ,które poznały się poprzez net.![]()
Poszukuję cudownego mężczyzny
-
forumowicz
Re: Poszukuję cudownego mężczyzny
-
forumowicz
Też tak uważam Alicja+alicja+ pisze:kruszynka2 pisze:Tak mnie się nieraz wydawało ,ze w takim tłumie ludzie muszą spotkac swoją połóweczkę jabłka + Alicja+,ale nie jest to proste![]()
Hm ciekawe ,mam wolne koleżanki i one naprawdę nikogo nie mogą znależć a wiem ,że chcą bardzo,może w necie co? sporo jest fajnych związków osób ,które poznały się poprzez net.
Kruszynko 2: w necie to takie prawdopodobne jak w sanatorium...choc znam takie przypadki ale ja nie jestem zwolenniczka powiedzenia ,,byle jakie portki aby na haku wisialy,,
z pozdrowieniem
-
forumowicz
- +alicja+
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 sty 2015 00:03
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękowano: 1 raz
cierpliwa pisze:Moja Mama znalazław Szczawnicy, ale to było 40 lat temu
. Ja z kolei bylam świadkiem na ślubie mojej koleżanki sanatoryjnej z Ciechocinka z kolegą zza ściany. Ona z Wroclawia on z Olsztyna. Miłują się do dzisiaj i nadal są moimi przyjaciółmi a to już prawie 30 lat
trzeba zmienic Kolobrzeg na Ciechocinek
-
forumowicz
-
forumowicz