Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witajcie
Ela szef najwyraźniej uznał, że jesteś niezbędna to głupia przypadłość wielu szefów; pójście po linii najmniejszego oporu spróbuj spokojnie mu wytłumaczyć, że źle się czujesz i dlatego musisz iść na urlop.To chyba dobry argument, bo nie może Ci powiedzieć, że masz sobie złe samopoczucie odłożyć na potem
Trzymam kciuki
Adelko może sobie mnie odwoływać do upadłego ----napisałam wniosek o urlop zdrowotny który wg. przepisów nie przechodzi na następny rok i nie podlega odmowie ani przesunięciu.Tym razem nie dam się i kropka. Ja naprawdę muszę odpocząć po tym wszystkim
Ela urlop Ci się należy jak psu micha ale nie bij szefa bo będziesz musiała do niego wrócić
Też jestem całkiem padnięta mam zamiar 24 godziny po przyjeździe leżeć kołami do góry do waszego przyjazdu może trochę dojdę do siebie i powitam was radośnie
Adelko, Marlenko tak nie wiele pozostało do waszego wyjazdu
zobaczymy się za dwa tygodnie jeszcze nie byłam w Ciechocinku
Elu a Ty urlop załatw pozytywnie
Mój szef wychodzi z założenia ,że wypoczęty i zdrowy pracownik to DOBRY pracownik
Elu próbowałam się dodzwonić , ale jesteś poza zasięgiem
Pozdrawiam ,życzę pięknej złotej jesieni