Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam Cię Czrna 17. Byłem w Solince cały lipiec 2016 i było bardzo fajnie. Zabierz szlafrok bo jest gimnastyka w basenie. Gratuluję sanatorium, wszystko masz na miejscu, nie ma się do czego przyczepić, że coś było nie tak, jak również samej miejscowości Polańczyk. Spokojnie, przez trzy tygodnie pobytu nie widziałem żadnego pijanego osobnika ani też innego podejrzanego elementu. Mieszkańcy jak i przyjezdni przyjażnie nastawieni i fajna atmosfera, chodzi mi o ludzi. Jak chcesz więcej wiedzieć o samym sanatorium wejdż na forum Wyjeżdżam do sanatorium lub na forum Opinie o sanatoriach - tam opisałem szczegóły naszego pobytu. Życzę Ci dobrej pogody i miłego spędzenia czasu w czasie pobytu w Polańczyku.