Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Baza zabiegowa czynna od poniedziałku do soboty 7-15,lekarz przyjmuje codziennie,pierwszy zabieg w poniedziałek lub rozlarza Ci w tygodniu,musisz mieć 54 zabiegi w całym turnusie.Trójka to wejście z korytarza głównego do drugiego korytarzyka i tam troje drzwi,w jednym dwójka w drugim jedynka plus wspólna łazienka.Pozdrawiam
romanyaris pisze:Baza zabiegowa czynna od poniedziałku do soboty 7-15,lekarz przyjmuje codziennie,pierwszy zabieg w poniedziałek lub rozlarza Ci w tygodniu,musisz mieć 54 zabiegi w całym turnusie.Trójka to wejście z korytarza głównego do drugiego korytarzyka i tam troje drzwi,w jednym dwójka w drugim jedynka plus wspólna łazienka.Pozdrawiam
Witam wszystkich kuracjuszy Wistomu, jestem tu nowicjuszką, jeśli chodzi o pokoje to dzwoniłam i miła Pani poinformowała mnie ze nie ma możliwości rezerwacji pokoju 1-os, ani tym bardziej 2-os bo są zarezerwowane dla małżeństw, trzeba dzwonić ewentualnie i pytać 5 dni wcześniej, jakie macie wrażenia z pobytu w pojedynkę ?
[quote="Monica76"]Mój turnus rozpoczyna się 15.10.16. [/quote
A mój właśnie trwa.
Jeszcze za wcześnie na poważniejszą ocenę, ale jedno mogę powiedzieć - fajny, nowoczesny, na wysokim poziomie organizacyjnym ośrodek. Pod tym względem dobrze trafiłaś
Z tego co widzę to będzie wymiana, Wasz turnus się skończy a mój rozpocznie. Mam pytanko dotyczące pokoi: jaka jest szansa na dostanie 1 ,ewentualnie 2, czy rzeczywiście wszystkie dwójki zajęte są przez małżeństwa i pary ?
ewiko pisze:Kazimierzu, od lat jeżdżę z mężem, nie zdarzyło się abyśmy zostali rozdzieleni. Ba, nawet nie słyszałam o takim zdarzeniu. Tak więc bądź spokojny, będziesz spał z WŁASNĄ żoną .Gratuluję przydziału.
Nie wiem, czy były to gratulacje ogólne, czy dotyczące konkretnie Wistomu, ale jak najbardziej uzasadnione. Super obiekt pod każdym względem.
I dodam, że nie jestem kuzynem właścicieli i to nie jest reklama