Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Tez nie jestem pierwszej młodości,ale mam nadzieje ze wyjazd mnie odmlodzi
Nie znam sie na forach,ale gdybym Cię potrzebował rozumiem ze mogę sie odezwać ?
Pozdrawiam serdecznie oraz dziękuje za pomoc
Witam w czerwcu byłam w Lądeczku, było cudownie ach i ta okolica i wycieczek mnóstwo. Ja jestem łazikiem góreczkowym, więc nie dało się tam nudzić. Bartku pozdrów ode mnie Lądek. Życzę udanego wypoczynku
Cześć. Jeżeli jedziesz do Weterana to nie ma tam przechowalni rowerów, pokoje nie mają balkonów więc nie radzę zabierać roweru. W lotnikach nie wiem ale są balkony ciekawe kiedy będziesz miał czas na jazdę ...no kiedy
a i czas znajdzie na jazdę rowerem . Będąc w październiku 2013 miałem tego czasu dostatecznie dużo na spacery ,wycieczki (byłem z ZUS) ostatni zabieg kriokomory był o 16,00
Czas się znajdzie-dobra organizacja Rehabilitacja w terenie jest lepsza niż jakieś prelekcje, czy relaksacja. Ja też byłam z ZUS-u w pawilonie II i poszczęściło mi się miałam czasami ostatni zabieg 13:45. Na basen można iść wcześniej i na inne też.
Właśnie wróciłam z Lądka Zdroju z III Pawilonu 23WSZUR było fantastycznie. Ludzie swoja drogą, zabiegi super okolica jest dla lubiących chodzić i nie przepadających za wycieczkami. Polecam.
Cześć. Jadę po raz pierwszy do sanatorium (Lądek Zdrój WSzUR) i chciałam zapytać jak krok po kroku wygląda przyjęcie do tego obiektu? Gdzie się zgłosić, jak wygląda wizyta u lekarza, jak się wpisywać na zabiegi, żeby było troszkę czasu na zwiedzanie i ogólnie jak wygląda dzień kuracjusza... Czy w pawilonie II jest WiFi? Proszę bardzo o info. Pozdrawiam