Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam jeszcze raz.
Ile trzeba mieć pieniędzy ze sobą żeby spokojnie wystarczyło na zachcianki typu basen i żeby nie zamrzeć z głodu?czy może basen jest bezpłatny i nieograniczony czasowo dla kuracjuszy?a jedzenie w wystarczającej ilości?poZdrawiam
Bartek,basen jest w ramach zabiegu również,ale jest ograniczony czasowo jak każdy inny zabieg.Jedzenie w wystarczającej ilości to pojęcie względne...każdy ma inne potrzeby.Mnie wystarczało,mojemu mężczyźnie też.A kwestia ilości pieniędzy? To też sprawa indywidualna w zależności od potrzeb.
Oczywiście aleks żartuję mam nadzieję, że pogoda dopisze..kupiłam wreszcie nawigację i planuję wycieczkę.. jak się jest enty raz w Lądku to albo szuka się nowych wrażeń albo kręci po tych samych miejscach
A w godzinach wieczornych można popływać,czy drzwi są zawarte?
Może niech padną jakieś daty turnusów?
Ustalimy jakiś porządek wypoczynku
Mój zaczyna sie 4listopada a juz nie mogę sie doczekać.
A w godzinach wieczornych można popływać,czy drzwi są zawarte?
Basen jest czynny do 21 i wejściówki nie są drogie.Zajrzyj na ich stronę i wszystko będziesz wiedzieć.Zabiegi na basenie są do godz.13,a potem wolne wejścia.