NZOZ Zakład Rehabilitacji Medycznej Ciechocinek ul Lorentowicza

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
zebra
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lis 2014 17:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

NZOZ Zakład Rehabilitacji Medycznej Ciechocinek ul Lorentowicza

Post autor: zebra »

Witam. Mam pytanie czy był ktoś w tym sanatorium i cośkolwiek by napisal czego się można spodziewać. Widzę , że sąsiaduje z sanatorium Perełka ale na skierowaniu piszą jak w temacie. Mam przydział od 8 listopada. Pozdrawiam i b. proszę o wpisy. :kwiat: :serce:
zebra
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: NZOZ Zakład Rehabilitacji Medycznej Ciechocinek ul Lorentowicza

Witam ponownie. Już wiem , że to sanatorium Perełka, Tym razem może ktoś był ostatnio na kuracji i ma świeże wiadomości. :kwiat: Odrobinę znalazłam z lutego.Póżna jesień ,trochę smutno na dworze będzie w listopadzie ale może jakieś rozrywki będą :) . Pozdrawiam :kwiat:
Sanatoria
Na forum od: 05 paź 2016 10:38
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Sanatoria »

Jestem ze Zgierza. Też mam ten sam termin i ten sam Zakład Rehabilitacji Leczniczej. Niestety nic nie mogę powiedzieć, bo tam nigdy nie byłam. Ciekawa jestem, czy zabiegi są na miejscu i czy wcześniej trzeba dokonać rezerwacji.
zebra
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Sanatoria pisze:Jestem ze Zgierza. Też mam ten sam termin i ten sam Zakład Rehabilitacji Leczniczej. Niestety nic nie mogę powiedzieć, bo tam nigdy nie byłam. Ciekawa jestem, czy zabiegi są na miejscu i czy wcześniej trzeba dokonać rezerwacji.
Witam. To jest sanatorium Perełka , zabiegi w tym samym budynku, pokoje 1 i 2 osobowe z pełnym węzłem. parking płatny. O rezerwację nie pytałam bo jedziemy z mężem to pewnie dwójki będą, chyba że ktoś chce jedynkę. Nocleg w dniu poprzedzającym tanio. Resztę szczeółów powie recepcjonistka , jeśli chodzi o sprawy formalne. Mnie bardziej interesuje opinia ludzi , którzy tam byli , głownie zabiegi bo wyżywienie to kwestia gustu i smaku, kwestia rozrywek też. Jako że pora roku taka sobie to przydało by się czas wolny spędzić przyjemnie i święto 11 listop tez bez zabiegów. Pozdrawiam :kwiat:
Sanatoria
Na forum od: 05 paź 2016 10:38
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Sanatoria »

Dziękuję za informację. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ