Gdzie my jestesmy .?jakim prawem nie szanuje się nas wypytuje przy recepcjach gdzie czekają inni ludzie ,o to dlaczego chcemy mieć łazienkę tylko dla siebie .?musimy mówić o chorobach pęcherza (słyszałam i gro osób w kolejce) o zaburzeniach gastrycznych ,o stomii o urostomi itd.
Stomik nie opłaca różnej maści składek. ..?inny niepełnosprawny tez nie?
Nie chcialam podawać, ale podam przykład drastyczny usłyszany wczoraj do pokoju 3-osobowego pani przywiozła polskiej produkcji NOCNIK tak dokładnie Korzystała z niego w POKOJU
I co Wy na to ?2 osoby chciały meldując się pokój 2-osobowy (obce ale porozumialy się ) jedna chciała mieszkać w jedynce niestety po za możliwościami sanatorium Zakwaterowano je trzy w jednym pokoju..Panie nie mogąc znieść tej kuriozalne chorej sytuacji ,w wyniku kłótni pobiły się interweniowała policja rozdzielone te 3 panie .
To było w Muszynie opowiedziala o tym pani ,która wtedy tam była w sanatorium.
Ktoś chciałby mi powiedzieć ,ze nie mam empatii dla małżeństw. ...?Mam nie trzeba mnie jej uczyć ,ale mam prawo być traktowana tak jak te malzenstwa otrzymując jedynkę jak jestem sama i nie obdzierana z intymności na oczach i przy nastawionych uszach innych osób stojących obok mnie.
A może moje składki są inne niż innych?
A może jestem podczlowiekiem prawda...?
Smutne ,niesprawiedliwe ,poniżajace, można by pisać i pisać tylko co to zmieni no co?