Pokój dwuosobowy dla małżeństwa

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Pokój dwuosobowy dla małżeństwa

Post autor: Felice »

Fakt,ze ty nie przyjmujesz przedstawianych argumentów nie znaczy że ich nie ma...
zawsze mam jednoosobowy pokój
....dlaczego?Nie możesz mieszkać w czwórce? MUSISZ mieć jedynkę?
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

"sanatorium tylko dla sprawnych" :o :o :o ... przypomina to "wagony tylko dla Niemców " :? :?
Droga Pani Casandro aż się nie chce czytać tych Pani żalów ...Składki miła Pani płacimy wszyscy ,ale to mój mąż sponsoruje Pani wyjazdy sanatoryjne (widzę że już trzeci) podczas gdy on nie był jeszcze nigdy w sanatorium więc jego składki idą na wyjazdy takich jak Pani :?: :?: :?: Walczyć o swoje :?: :roll: Może powinien on walczyć o to żeby za jego pieniądze nie "wczasowali" inni :?: :P :P :P Mam nadzieję ,że wyjeżdżając z mężem pierwszy raz do sanatorium dostanę tą dwójkę ( jak nie ,małż gotowy zwiać do domu pod byle pretekstem już pierwszego dnia :evil: :evil: :evil: ) i mam nadzieję że nie trafię na towarzystwo roszczeniowych pań bo sanatorium to miejsce do podleczenia nie tylko ciała ale też i ducha i nie mam sobie zamiaru szarpać i tak nadwątlonych życiem nerwów .Pozdrawiam i radzę mocny napar z meliski i wizytę u psychologa .
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Popieram !!!!Szczególnie z tą wizyta.Nawet można by powiedzieć że im prędzej tym lepiej !
Dusia
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 wrz 2013 15:46
Staż sanatoryjny: 8

Re: Wistom Kołobrzeg - małżeństwa

Post autor: Dusia »

Sposób na dwójkę / ja wolę zdecydowanie jedynkę/ jest taki - autentyczna scenka z recepcji- para prosi o dwójkę, pani recepcji mówi ,że tylko dla małżeństw.Pan od pary pyta się zdecydowanym głosem -czy ma coś przeciwko takim związkom.Pani z recepcji podaje klucz od dwójki. Dzisiaj wiele par żyje nieformalnych związkach. Równie dobrze może być to partnerka/ koleżanka/ poznana tuż przy recepcji.W końcu będą parą z Poznania. Chyba pani z recepcji nie będzie zacofana w poglądach. A jak będzie to się nie przyzna.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

medi pisze:......................... Mam nadzieję ,że wyjeżdżając z mężem pierwszy raz do sanatorium dostanę tą dwójkę ( jak nie ,małż gotowy zwiać do domu pod byle pretekstem już pierwszego dnia :evil: :evil: :evil: ...........................................
[ obrazek zewnętrzny ][ obrazek zewnętrzny ]
Mam nadzieję, ze ucieknie bo inaczej nie wytrzymasz dwóch dni :lol: :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 255 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Słoneczko ..... :kwiat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Wezmę ze sobą zapas meliski i ...na dzień dobry zamówię sobie wizytę u psychoanalityka :twisted: :lol: :lol: Dam radę wytrzymam ,21 dni będę odkreślać w kalendarzu i czekać z utęsknieniem końca tego horroru :roll: :D A jak wytrzymam to ucieknę do ...Kielc ;) :D :D :D
mawojtek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 26 sie 2016 16:38
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: mawojtek »

Jeszcze nigdy nie byłem w sanatorium. Mam nadzieję, że jak mi przyznają, to nie będę z panią Casandrą :D . Powiem krótko, popieram pobyt małżeństw w pokojach 2 osobowych. Nie domagam się pierwszeństwa w kolejce nfz tylko cierpliwie czekam jako 55000 tysięczny.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Matko kochana oglupienie po co mi mąż ten nawet najlepszy w tym pokoju sanatoryjnym? Po co mi razem po tylu latach mąż w dwójce? Załamka myślal by kto ,ze żony są takie na och i ach do tych dwójek :shock:
A wysyłanie w dyskusji innych do lekarzy psychologów conajmniej nie taktowne.. :( :evil:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

GIENIA pisze:Słoneczko ..... :kwiat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: