Pokój dwuosobowy dla małżeństwa
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Pokój dwuosobowy dla małżeństwa
Dziwny kraj ,dziwni ludzie .Pracować z moim rozklekotanym kręgosłupem mogę ,ale tańczyć to już nie
Felice bardzo chętnie bym dołączyła do tej bandy darmozjadów ,ale obawiam się że prędzej powącham kwiatki od dołu niż wydębię choć grosz od wiadomej instytucji

-
forumowicz
a ile się z nich nie spełniło? Jak wczytałaś się to wiesz, że Kasandra nie mogła nikogo przekonać do swoich wizji, które potem się wypełniłymary jo pisze:Twoja pogarda dla ludzi,którym z różnych względów,powiodło się w życiu gorzej niż tobie jest straszliwawstrętna po prostu
![]()
Pamiętaj jednak,że nie wszystko w życiu zależy od nas samych.Wiele,ale nie wszystko.
Długoletnia Rencistka.
P.S.Kasandra-złowróżebna prorokini,wieszcząca nieszczęścia...
a poza tym: szanuję ludzi. Zwłaszcza tych pracowitych i konsekwentnych w działaniu. Ale zbyt wielu znam bumelantów aby pomijać w opiniach ich obecność i oczekiwania. Naprawdę wierz mi, w sytuacji niektórych osób niepowodzenia życiowe to nie jest przypadek, zły los ale zwykła nieodpowiedzialność życiowa i olewajstwo. Życie na zasadzie " jakoś to będzie ". A później jak zaczyna grunt pod nogami się palić to lament. I winni wszyscy dookoła a przede wszystkim państwo, NFZ, ZUS , MOPS, wszyscy niedobrzy bo nie chcą dać. A jak kto jak sobie pościele tak się wyśpi.
I uwierz mi - doskonale wiem co znaczy brak pieniędzy.
-
forumowicz
nie przesadzaj, na kręgosłup się nie umiera. A pracować możesz nie obciążając kręgosłupa. To Ci powie każdy orzecznik ZUS!medi pisze:Dziwny kraj ,dziwni ludzie .Pracować z moim rozklekotanym kręgosłupem mogę ,ale tańczyć to już nie![]()
Felice bardzo chętnie bym dołączyła do tej bandy darmozjadów ,ale obawiam się że prędzej powącham kwiatki od dołu niż wydębię choć grosz od wiadomej instytucji
![]()
![]()
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Chyba żyjemy w dwóch różnych krajach .Dobrej nocki bumelantom