HANYSY SE TU GODAJOM

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: HANYSY SE TU GODAJOM

Post autor: forumowicz »

Niy bydymy Chetnego stawiać do raportu, bo jednak ta klara z zymbami dzisioj zaświyciła :) Tukej mi żodne zimno niy straszne, bo mom ciepłe fuzekle, galoty i cwitry :lol: I na gowa moga sie mycka wsadzić :shock: Nojważniyjsze, że niy musza łazić sie kompać w takie zimno. Moga to robić we własnyj badywanie wtedy kiedy mi pasuje. No i galoty mi sie niy rozciągnom :lol:
forumowicz

Alicjo jo sie opalałach na słoneczku 4 dni tymu w niedziela, to aże niymożliwe, że terozki to ino nom łostało wspomnienie lata :cry:
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 sty 2015 00:03
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: +alicja+ »

cierpliwa pisze:Alicjo jo sie opalałach na słoneczku 4 dni tymu w niedziela, to aże niymożliwe, że terozki to ino nom łostało wspomnienie lata :cry:

to juz mozemy zapomniec ... :evil:
w zeszlym roku w polowie pazdziernika w Ustce tez sie opalalam, wiec moze jeszcze....kto wie :lol: :roll:

:kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Na razie ciyrpi moje gardło skuli klimy w aucie w drodze z Iwonicza :cry: Niy moga godać, łostało mi ino pisanie po naszymu i antybiotyk :roll: Niy zmogły mie kompiele we Iwoniczu, a dał w d... Komfort :cry: Może Wy znocie jakiś dobry sposób na bolące gardło :?: :idea: Próbowałach wszystkigo. Łostała mi szałwia i flaszenpucer :x :lol:
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

chyba antybiotyk trzydniowy, jak mnie lapie to tym sie ratuje... :D
forumowicz

Taki właśnie sobie zaaplikowałam, ale póki co zero efektu :( To dopiero pierwsza dawka. Muszę uzbroić się w cierpliwość jak na cierpliwą przystało :cry: Dzięki Ci Alicjo, że mnie wsparłaś, bo już wykorzystałam wszystkie możliwości. Na szczęście w zakamarkach apteczki znalazłam ten trzydniowy :roll: Pozdrawiam ochryple :mrgreen: a raczej bezgłośnie.
forumowicz

chetny pisze:Witejcie no i sie we Hanysowje pogoda spipcyła , co prowda niy krapcy ale klara ino pora razy kukła i kasik polazła , chyba mo chandra :lol: :lol: , abo te ciynszkie dni ;) :lol: :lol: jakie sie babeczkom trefjajom ;) ;)
Zamiast Klary piyknie mi sie złocom liście na drzewach za łoknym :) ! To styknie, coby mie niy chytała jesienno chandra. Jak sie kukna bez łokno, to moga sie radować, ze kożdo pora roku mo swój urok i kolory :D
forumowicz

+alicja+ pisze:chyba antybiotyk trzydniowy, jak mnie lapie to tym sie ratuje... :D
Masz rację, świetna rada :kwiat: Działa :D
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

chetny pisze:Witejcie no i sie we Hanysowje pogoda spipcyła , co prowda niy krapcy ale klara ino pora razy kukła i kasik polazła , chyba mo chandra :lol: :lol: , abo te ciynszkie dni ;) :lol: :lol: jakie sie babeczkom trefjajom ;) ;)

wystarczy Ci, niech inni tez sie pogrzeja w promykach... :lol:
forumowicz

chetny pisze:Jo im niy brona dupci grzoc jak klara blysko ;) cołki dzionek ale czymu wtedy tyż u mje mo być ćma i bez klary ? :lol: :lol:
Chetny, światełko momy w sobie, niyzależnie łod Klary za łoknym ;) No i piykny uśmiych dlo kożdego, kogo spotkomy na drodze :D A jak Ci zawodzo ćma bez klary to zawsze możesz sie łośwycić :idea: :lol:
ODPOWIEDZ