Stalowa Wola Sanus Szpital Specjalistyczny

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
mimiya
Na forum od: 06 sty 2016 22:12
Staż sanatoryjny: 1

Stalowa Wola Sanus Szpital Specjalistyczny

Post autor: mimiya »

Witajcie,
właśnie wróciłam ze Stalowej Woli (byłam na rehabilitacji ZUS od 13 września 2016 do 6 października 2016). Ogólnie jestem zadowolona z warunków. Czepiać mogę się tylko drobiazgów ale chyba szkoda na to czasu. Fizjoterapeci właściwie przygotowani, jeśli jeden nie podpasuje można zmienić. ponieważ basen na miejscu miał awarię zorganizowano nam wyjazdy na basen miejski. Ćwiczenia i zabiegi fajnie prowadzone także jeśli jest się zainteresowanym powrotem do sprawności polecam. Oczywiście wstęp na salę ćwiczeń mamy rano i po południu, także zachęcam do ćwiczeń indywidualnych. Na miejscu jest kriokomora więc wszyscy, u których nie ma przeciwskazań mogą z niej skorzystać. Trzeba tylko z lekarzem prowadzącym ustalić.
Opinie o ordynatorze dr Goli są b. różne (sporo negatywnych). Ja jednak mam o nim bardzo dobre zdanie, jeden z niewielu lekarzy, który patrzy na pacjenta jako całość a nie jak na oddzielne elementy. W razie jakiś problemów czy wątpliwości zawsze można było się z nim porozumieć.

Poza rehabilitacją czas należy organizować sobie samemu. Tak więc wszystko zależy od osób będących na turnusie.
piątek tańce w Słonecznej od 20
sobota disco w NNN (trzeba brać przepustkę bo zaczyna się o 22
we wszystkie dni AJ (na przeciw Statoil i Biedronki) udostępnia salę na piętrze, trzeba tylko mieć własną muzę
pub RST
pizzeria Mama mia

Życzę wszystkim udanego pobytu :D
ODPOWIEDZ