Solinka w Polańczyku od 13.11-04.12

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
barbara1955
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 sie 2012 20:37

Solinka w Polańczyku od 13.11-04.12

Post autor: barbara1955 »

Jadę do sanatorium Solinka Polańczyk od 13 października do 4 grudnia .Jeżeli ktoś jedzie w tym terminie z Gliwic lub okolic to proszę o kontakt albo może ktoś coś wie o tym sanatorium???? :(
HalinaM-P
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 paź 2016 15:08
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Solinka w Polańczyku od 13.11-04.12

Post autor: HalinaM-P »

Solinka to bardzo dobre sanatorium.Na miejscu wszystkie zabiegi,bardzo smaczne i obfite wyżywienie,bardzo dobre usytuowanie budynku na głównej ulicy uzdrowiska.Sanatorium organizuje,a właściwie Pani Maria ,która ma na terenie budynku swoje biuro turystyczne, szereg imprez wyjazdowych,wycieczkowych,spacerowych.Należy tylko pamiętać o ciepłym,sportowym ubraniu,bo to już Bieszczady i pora późno jesienna.
Z Polańczyka wyjeżdża dużo autobusów i busów do Krakowa,a więc i odwrotnie też.Kursuje też Neobus,który jeździ na trasie Ustrzyki Dolne-Wrocław,przez Polańczyk i Katowice http://neobus.pl/rozklad-jazdy
HalinaM-P
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 paź 2016 15:08
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: HalinaM-P »

Barbaro,ale chyba jedziesz od 13 listopada 2016.bo w poście napisałas,że w październiku
korwies
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 wrz 2016 16:22
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: korwies »

Witam sedecznie w solince byłem w 2014 roku kwiecień -maj potwierdzam bardzo fajny ośrodek warunki według mnie bardzo dobre widoki przepiękne ja mieszkałem na drugim piętrze z widokiem na solinę Zabiegi super. Były organizowane różne wycieczki krajoznawcze nawet na Węgry więc jak się chce skorzystać to trzeba mieć przy sobie trochę więcej kasy. Zyczę przyjemnego pobytu. :D
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Ja również witam i potwierdzam opinię zamieszczone w odpowiedzi na twoje zapytanie. Byłem w Solince cały lipiec 2016 r. Wszystko o Solince i Polańczyku opisałem na tym forum" Wyjeżdżam do sanatorium" jak i na forum " Oceń sanatorium ". Wpisz w prawym górnym rogu Polańczyk Solinka i będziesz miała najnowsze informacje, które mogą ci być pomocne. Co do Lini autobusowej Neobus to mogę Ci polećić, jedzie przez Katowice, Kraków i wysiadasz na przystanku autobusowym z którego widać sanatorium Solinka. Przejdziesz z niego na drugą stronę głównej ulicy Polańczyka i jesteś przy wjeżdzie do Solinki. Odległość może ok. 150 m. Gratuluję Ci fajnego przydziału. Na pewno nie będziesz żałować przyjazdu do Polańczyka, a resztę informacji wyczytaj z moich opisów. Jak będziesz miała pytania chętnie odpowiem. Zabierz koniecznie szlafrok bo być może będziesz miała gimnastykę w basenie i wtedy jest nieodzowny.
barbara1955
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 sie 2012 20:37

Post autor: barbara1955 »

Witam...
Na pewno w Polańczyku jest super tyle tylko ,że mój termin to chyba najgorszy z najgorszych ani jesień ani zima .
dzięki za informacje . Chyba pojadę samochodem .Będzie najłatwiej . Trzy lata czekania i taki termin......... :cry:
Halinka ..rzeczywiście pomyliłam się bo jadę od 13.listopada do 4 grudnia.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ