Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
E w a pisze:Dorzucę jeszcze,że baza zabiegowa jest jedną z najlepszych w kraju. Polecam komory do inhalacji (siedzi się w nich w płaszczach przeciwdeszczowych),z tego co mówiła pielęgniarka żadne inne sanatoria w Polsce nie mają tego typu zabiegu.
Witam:-) byłam w Szczawnie Zdrój i mam bardzo dobre wspomnienie i gdybym dostała jeszcze raz przydział z NFZ to bardzo chętnie bym pojechała, bo takie zabiegi trafiają się bardzo rzadko/ dobre/i blisko . Mieszkałam w budynku Anna i dobrze, bo jest to mały budynek gdzie jest spokój i cisza. Okolica przepiękna, jest gdzie spacerować...czego można chcieć więcej. W domu zdrojowym jest tłoczno, duszno i głośno. Na jedzenie też nie narzekałam...Wszystko zależy kto na co się nastawia...życzę udanego popytu