HANYSY SE TU GODAJOM

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: HANYSY SE TU GODAJOM

Post autor: forumowicz »

chetny pisze:
cierpliwa pisze: To bydzie piekło :evil: :roll: :twisted: a niy Raj :lol: :lol: :lol:
Jak bydzie ciepło to niy ważne czy Raj czy Piekło ;) :lol: :lol: W zeszłym tydniu miałach 38,5 :lol: :lol:
forumowicz

Ale na szczynście już jest ok. :lol:
forumowicz

:lol: :lol: :lol: dowcipniś z Ciebie :lol: niy rozwina tematu, bo nos Admin skasuje. Nojważniyjsze, że już jest 36,6 :lol: Tako bardziij rajsko niż piekielno temperatura. A biedronki łostały ino dwie, mom nadzieja, że łoba samce :lol: i niy wzrośnie mi pogłowie :oops:
forumowicz

Jo niy jest chytro na te gupie 500+ :lol: i bez sentymentów zrobiołach im łapanka i eksmisja :shock: Przezorność niy zawadzi ;)
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 sty 2015 00:03
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: +alicja+ »

Chetny Ty dobrze okna i drzwi pozamykaj, zeby Ci Cierpliwa nie podrzucila.... :lol:
forumowicz

Sama żech jest ciekawo, kaj te gizdy sie zamelinowały :?: :? :o Dzisioj rano łostatnio ( :idea: ) wyciepłach na balkon. I gibko zawarłach dźwiyrze, coby niy wleciała nazod. Bo może kotno była :?: :evil: To jakoś brazylijsko łodmiana, drapiyżno :lol: i upierdliwo, jak godo Chętny, bo nawet w nocy zubruje :o . Ino niy wiym,jak dugo wytrzimia przi zankniętych łoknach :idea: :?: Ida sie wyluftować :lol: na zapas :mrgreen:
forumowicz

Te biedronki są azjatyckie a niy brazylijskie :cry: I to niy żodno podróba :lol: ino oryginalne długodystansowe chroboki. Mogom uczulać i majom specyficzny zapach :( Wołanie: biedroneczko leć do nieba niy działo :x Jak żyć, No jak :?: :evil:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Cierpliwa :kwiat: jak ja lubię ciebie czytać ;) :D :D
forumowicz

Sloneczko pisze:Cierpliwa :kwiat: jak ja lubię ciebie czytać ;) :D :D
Słoneczko, jest mi niezmiernie miło :D :serce: :D z powodu j.w. :D :kwiat:
forumowicz

Jak skończy się inwazja krwiożerczych skośnookich biedronek, pewnie pojawi się inny "życiowy" temat :lol: do "obśmiania" :lol:
ODPOWIEDZ