Jantar Dziwnówek 4 stycznia 2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
symforian
Na forum od: 17 paź 2016 15:06
Oddział NFZ: Lubuski

Jantar Dziwnówek 4 stycznia 2017

Post autor: symforian »

Szukam fajnej osoby która jedzie w tym terminie. Nigdy nie byłem w sanatorium, ale główny nacisk kładę na powrót do zdrowia. Jestem z lubuskiego, 46lat. Miło by było znaleźć osobę o podobnych zainteresowaniach aby było o czym rozmawiać, mieć wspólne tematy itp.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Jantar Dziwnówek 4 stycznia 2017

Post autor: Fionka »

W Jantarze będzie z Tobą ok. 100 osób więc na pewno spotkasz bratnią duszę :) Na dodatek tam nie ma czasu na nudę a zabiegi na wysokim poziomie.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam , z pewnością spotkasz bratnią duszę :D
W sanatorium z ZUS-u w ramach prewencji rentowej przebywają osoby w wieku produkcyjnym.
Na przełomie czerwiec/ lipiec tego roku byłam w Dziwnówku i jestem bardzo zadowolona pod każdym względem (średnia wieku 50 lat ) Pozdrawiam i życzę udanej kuracji.
Awatar użytkownika
symforian

A co trzeba zabrać akurat jesli chodzi o Jantar. Wiadomo, w rożnych ośrodkach jest rożnie. Czy baseny, sauny itp są w cenie czy płatne? Pokoje sa przydzielane w jakieś kolejności i ile osobowe?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

W Dziwnówku masz do dyspozycji całe zaplecze rehabilitacyjne włącznie z dużym basenem,basen solankowy , brodzik oraz hydromasaż :D obowiązkowo klapki na basen, szeroko pisaliśmy o warunkach tam panujących-
wejdź w oceń sanatoria, w lupce w prawym górnym rogu wpisz nazwę sanatorium oraz miejscowość :D
wszystkiego się dowiesz// relację z tegorocznego lata , miłej lektury
elcia65
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2014 13:10
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: elcia65 »

Witam :) jak to jest możliwe, że już masz skierowanie na styczeń? ja jadę co prawda z podkarpackiego, ale o styczniu dowiem się dopiero w grudniu :roll:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękowano: 1 raz

Post autor: sztani »

Co za zaskoczenie u nas już na luty ,marzec 2017 odbierają znajomi skierowania na turnus rehabilitacyjny .Takie terminy są już na dziś . :) A jantar super miejsce o każdej porze roku gratuluję :)
Awatar użytkownika
symforian

elcia65 pisze:Witam :) jak to jest możliwe, że już masz skierowanie na styczeń? ja jadę co prawda z podkarpackiego, ale o styczniu dowiem się dopiero w grudniu :roll:
A jedziesz do jantara? Autem czy pociągiem?
A moze ktoś jedzie w tym terminie, dorzucę się do paliwa.
ODPOWIEDZ