Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam piekne poranne przywitanie , już wstałam
Poranna kawa czeka na wszystkich , śniadanko jak codziennie
Miło zagladać od rana ,zabiorę jeszcze w pudełeczko
Zaraz wybywam smaczego śniadanka , pozdrawiam ekipę śniadaniową
Witam Miłe Towarzystwo śniadaniowe.
Aura nie rozpieszcza ,więc trzeba wypić soczek na poprawę nastroju.
Dziękuję, pozdrawiam , pędzę do pracy,
Miłego spokojnego dnia
Witam znajomych ...chyba miałabym ochotę na "smażone" coś czego nie lubi mój cholesterol ale ja lubię
Taka mgła w Gdańsku że świata nie widać ...pozdrawiam
Witam na śniadanku i smacznego życzę .Dla mnie tylko chudy serek i pomidorek ,chuda wędlinka,czyli to co dobre w odstawkę.Wyniki
Dobrego dnia. Pozdrawiam Wszystkich tu zaglądających aby się posilić i nie tylko.
Witam was kochani
Słoneczko wszamała galaretę,na którą miałam ochotę jak ją tylko dojrzałam.No cóż,kto późno wstaje to...........Ale niech dziewczynie wyjdzie na zdrowie,a ja wybiorę co innego.Małgosia naszykowała różności,więc jest w czym wybierać.
Pozdrawiam,życzę dobrego dnia