Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Moje drogie forumowe koleżanki cały czas czułam,że byłyście ze mną duchowo i mocno trzymałyście piąstki.Bardzo wam dziękuję za to.W efekcie waszego kibicowania przedłużono mi świadczenie rentowe o 8 miesięcy plus wyjazd sanatoryjny,prawdopodobnie w maju 2017 roku.Właśnie jestem na etapie odreagowania tego dzisiejszego stresu
Aniu i nie pomyliłeś się,trzymałyśmy piąstki i się udało szału nie ma ale dobre i te 8 miesięcy teraz planuj sanatorium na maj 2017r
Może uda się Hutnik
Szczerze mówiąc to maj mam bardzo zajęty,tyle różnych uroczystości rodzinnych.Trochę szkoda by było opuścić Ale końcówka maja to jak najbardziej mi pasuje