Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Małgosiu
Witajcie dziewczyny
Ooooo taką kanapeczkę ze smalcem to ja bardzo chętnie "wciągnę"
No i dzisiaj serek żółty na kanapeczce bardzo chętnie
Pozdrawiam wszystkich sredecznie
Przysmak smalczyk z cebulką że świeżej słoninki
zawsze mam w lodówce .
Jak się kończy , robię na świeżo
Zawsze znajdzie , się łasuch
Kanapeczki zabralam i wybywam
Ja już po śniadaniu Za oknem pada więc z rozkoszą zabiorę kawkę i rogalika ......na pocieszenie
Dzień dobry Małgosiu witam wszystkich śniadaniowiczów miłego dnia
Nutka pisze:Makuś jaki deszcz ....piękne słoneczko od rana świeci
Przed 10 przychodzi do mnie listonosz......zapakuję Ci trochę promyczków......może Ci dostarczy
Nutko jesteś .....u mnie wczoraj było dużo słoneczka ,a dziś ....ciągle pada
Kochani śniadaniowicze od jutra zawieszam robienie śniadań wierzę że wspólnymi siłami coś zawsze zorganizujecie ja oczywiście będę Was odwiedziła w miarę możliwości. ...pozdrawiam Was serdecznie....Gośka