Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Całodobowe
U mnie siąpiło rano, potem nawet wyszło słoneczko Po południu zaczęło wiać i poleciała mżawka, ale ...nie jest źle
Feli, gratuluję Krynicy w styczniu, zapewne będzie to piękny, urokliwy i pamiętny pobyt
Pozdrawiam Gaduły i buziole zostawiam
Siąpi , wieje więc ja na przekór zimnej aurze CIEPLUTKO witam.Feli gratulacje , już oczyma wyobrazni widzę te oświetlone zimowe plenery.Byłam w karnawale w Krynicy 15 lat temu i było pięknie , a co dopiero dzisiaj No cóż góry nie dla mnie.Będę polowała na karnawał w Kołobrzegu Miłego wieczoru