23 wszur Lądek Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Bartek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 wrz 2016 21:40
Oddział NFZ: Opolski

Re: 23 wszur Lądek Zdrój

Post autor: Bartek »

Tak mi wlasnie powiedzial miły głos przez telefon. Ze wlasnie takim osobom dają jedynki w pierwszej kolejności.
Awatar użytkownika
KuracjuszSK
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 12:43
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: KuracjuszSK »

Lądek ladeczek przywitany :kwiat:
Rano przyjazd i lekarz bardzo przyjemny wesoły lecz nie do końca zorientowany( lekarz chorób wewnętrznych) przyjechałem na uraz ortopedyczny :shock:
Zabiegi przyznane, dopiero po 9 karta zabiegowa, lecz juz pare zabiegów sie odbyło, szybka gonitwa ale udalo sie załatwić. Co do pokojów to standard moim zdaniem na 3/5. Zakaz palenia w pokojach i balkonach straszą mandatami 500 zl :shock:. Jedzenie ok ale też zbytnio szału nie ma. Moze jestem zbyt wymagający.
Wczoraj pod wieczór lekki objazd pobliskich pubów i barow. Wszedzie zimno takie moje odczucie. Najlepiej chyba "Pod Wąsem" :shock: mało mlodych kobietek :D
To tyle narazie jak ktos chce cos wiedziec to śmiało pisać postaram sie odpowiedziec :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Kuracjusz,a ile tych młodych kobietek sam potrzebujesz? ;) :lol: tak żeby wyboru dokonać.No i ciekawa jestem co dla Ciebie znaczy młoda?
Dasz radę,wszystko się rozkręci.Znajdziesz i młodych i fajnych duchem ludzi. Lądek sprzyja pozytywnie zakręconym.Zabiegi zawsze można zmienić idąc do lekarza z miłą prośbą.Jedzenie na II zawsze było najlepsze. Może coś w ostatnim czasie zmieniło się na niekorzyść.
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

Kuracjusz :kwiat: z tego co zauważyłam to w Lądeczku na parkietach królują kobiety ......jednym słowem Lądek cierpi na niedosyt mężczyzn ;) :lol:
unana
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 sty 2015 21:06
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: unana »

Princi Kuracjusz miał Ci przekazać jak się spotkacie pozdrowienia i oczywiście zapomniał ech ta młodzież ;)
Bartek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 wrz 2016 21:40
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: Bartek »

unana pisze:Princi Kuracjusz miał Ci przekazać jak się spotkacie pozdrowienia i oczywiście zapomniał ech ta młodzież ;)
Witam

Ponad pół roku po niezapomnianym turnusie,a tu żadnych nowych wpisów?
Czas minął szybko i niesamowicie przyjemnie.
Pozdrawiam wszystkich z turnusu od 4 listopada z piętra trzeciego ale i nie tylko.
Bartek
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Oprócz tego tematu Bartek są nowe pozakładane przez kuracjuszy dotyczące Lądka i tam też są piękne opisy, choć by Basi . .Zrobiłeś małą uwagę po pół roku a gdzie Twój opis z Lądka :) Wstydź się kolego :) :) :)
Tu masz Link;;; viewtopic.php?f=3&t=15755
tylko brać przyklad :)
tomelz
Na forum od: 30 lip 2017 23:28
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: tomelz »

Witam. Byłem w Lądku w marcu i bardzo miło wspominam ten pobyt. Zakwaterowanie w bardzo dobrych warunkach, obsługa miła i pomagająca w każdej sytuacji. Jedzenie bardzo dobre i na wysokim poziomie. Godziny zabiegów nie są ustalane w tygodniu zawsze o tych samych porach. Można spokojnie urządzić sobie spacer po okolicy.
ODPOWIEDZ