Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
wyjeżdżam do sanatorium Arka w Kołobrzegu od 15.11 do 6.12.2016 r. pociągiem Kraków-Kolobrzeg. Wsiadam po drodze,Czy ktoś jedzie w ty terminie.Szukam miłej Pani jako wspólokatorki do 2 jakby nie było 1.
Dzwoniłam dzisiaj do Arki i powiedzieli że dla singli są tylko 3 na parterze. Jestem trochę rozczarowana, że nie ma 2 , bo są dla małżeństw. No ale jadę , pełna optymizmu zobaczymy. Czy ktoś miał pokój wieloosobowy w Arce na parterze. Napiszcie........
No to się na pewno spotkamy . Hotel bardzo ładny , byłam tam 3 lata temu na swięta. Ale nie wiem jak z NFZ, tak jak piszesz wiele zależy od towarzystwa.
witaj Wiki88.Napewno na NFZ będzie gorsze wyżywienie.Ja wstępnie zarezerwowałam 1 osobowy pokój ale co mi przyedzielą dowiem się przed wyjazdem.Jeżeli nie dostanę jedynki to nie będę rozpaczać.A Tobie powiedzieli,że jedynki są tylko na parterze Chciałabym wyżej i z widokiem na morze.Jeżeli masz rozeznanie to napsz coś o tych pokojach.