kolejka do sanatorium 2013 rok
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy
Re: kolejka do sanatorium 2013 rok
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy
-
forumowicz
Wszak szampana masz jak na bank
-
forumowicz
Lubelskiasia13 pisze:kruszynka z jakiego jestes NFZ? Bo mysle ze w Lubelskim to pojechalabys czerwiec -lipiec 2014 r.Pozdrawiam
-
forumowicz
-
forumowicz
Violet58 (szacun
W listopadzie 2012 Kruszynko
też precyzyjnie określiłem termin Twojego wyjazdu. A Ty...za dwa tygodnie wyjechałaś na skierowanie z tzw zwrotów
Teraz proponuję następną wyliczankę za...rok. W temacie: kolejka do sanatorium 2014 rok
Pozdrawiam.
-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Ależ nie uraziłeś mnie wszak ja nie byłam, nie jestem i nie będę niczyją pocieszycielką, co najwyżej poflirtuję sobie na turnusie, a jakże, wszak to też rodzaj terapii. Po prostu "pocieszycielka" kojarzy mi się z zupełnie czym innym. Życzę zdrowia i dużo atrakcji na turnusiekrzysztof100 pisze:Do Rachel-przepraszam ze Panią uraziłem tym stwierdzeniem pocieszycielki mężów ale na forum jest temat pocieszycieli zon,wiec uznałem ze mogę tak napisać,wiec proszę o wybaczenie za to niefortunne stwierdzenie,na marginesie jestem częstym kuracjuszem z racji schorzenia kardiologicznego wiec znam troszkę sanatoria i panujące tam zwyczaje,sam świetnie się bawię ale pragnę Panią zapewnić ze nie przekraczam ustalonych granic oraz standardów sanatoryjnych,tak mi nakazuje moje wychowanie i kultura-myślę ze moje wyjaśnienia Panią Rachel satysfakcjonują i wróci dobry humor.