Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Życie ciągle nas zaskakuje
Poszłam na odcisk pod mostki a okazało się, że trzeba 5-kę usunąć
No i dopiero za 3 tygodnie go zrobię
Teraz głodówka aż do kolacji
Papatki
Ciągle jakieś nowości w eterze
Ja przyszłam do pracy jak zawsze i okazało się, że znów
mnie wpierdzielili w projekt którego nikt nie chciał
A ja muszę
Witajcie nocne gaduły
Słoneczko tylko się cieszyć że w coś wpierdzielają bo u nas wypierdzielają.Tak wstępnie od 10 grudnia połowa osób traci pracę. Jeszcze tylko zaległy urlop a potem jak komuś pasuje umowa o dzieło.Taki finał wzrostu minimalnej krajowej
To musimy jeszcze troszkę poczekać Puki co teleportuję się w pióra jak mawia Jędruś.Jutro pobudka po czwartej rano , bo dzisiaj jechałam prawie dwie godziny do pracy.Miłego wieczorku wszystkim życzę .