Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
zuzazg pisze:Ja tez marze o przełomie sierpnia i września.Czy ktoś się orientuje gdzie wysyłają na profil NEUROLOGICZNY? (rejon górski )
Zuza
Ja także tylko sierpień/wrzesień. Już nawet w tej sprawie dzwoniłam do NFZ ale Pani, która zapisała notatkę na moim skierowaniu nie może mi zagwarantować, że w takim terminie otrzymam. Na tę chwilę mój numer wynosi 5801. Tak bardzo chciałabym nad morze
Troszkę jestem wkurzona gdyż wcześniej miałam w statusie wpis kardiologiczne i po weryfikacji to się nie zmieniło, a przecież ja zupełnie inną dolegliwość podawałam lekarzowi, także przy pierwszym skierowaniu. Co oni z tą kardiologią. Uparli się na mnie czy co? Moje serducho i owszem bije szybciej zwłaszcza podczas pobytu w sanatorium a jeszcze mocniej gdy odjeżdżam, ale nigdy w ciągu roku (chyba, że zakochana jestem co czasem mi się zdarza)