Kołobrzeg czy Busko?
- Narewka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 33
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 16 razy
Re: Kołobrzeg czy Busko?
Ja dopiero wróciłam z Kołobrzegu i zdecydowanie wolę tam pojechać wtedy, gdy jest cieplej.
-
forumowicz
pozdrawiam
-
andre456
- Kuracjusz

- Na forum od: 13 lis 2016 12:15
- Staż sanatoryjny: 3
dopiero teraz to zobaczyłem !!! Boże 33 pobyty sanatoryjne czy to w ogóle można przeżyć..!?Narewka pisze:Nie bardzo rozumiem to odsylanie.Czyzbys miał weryfikację wniosku i możliwość wyboru miejsca? Czy też to sugestia lekarza balneologa, czy twoja?
Ja dopiero wróciłam z Kołobrzegu i zdecydowanie wolę tam pojechać wtedy, gdy jest cieplej.
-
andre456
- Kuracjusz

W rzeczy samej chodzi o weryfikację i możliwość wyboruandre456 pisze:dopiero teraz to zobaczyłem !!! Boże 33 pobyty sanatoryjne czy to w ogóle można przeżyć..!?Narewka pisze:Nie bardzo rozumiem to odsylanie.Czyzbys miał weryfikację wniosku i możliwość wyboru miejsca? Czy też to sugestia lekarza balneologa, czy twoja?
-
andre456
- Kuracjusz

Casandra pisze:ja bym wybrała Kołobrzeg, uwielbiam Kołobrzeg wiosną. 3-4 miesiące to raczej luty-marzec, może być trochę zimno. W ubiegłym roku byłam pierwsze dwa tygodnie kwietnia w Kołobrzegu, była wczesna wiosna, zielono, nie było jeszcze tłumów ludzi i bardzo mi się podobało. Ale to kwestia upodobań. Musisz sam wybrać co lubisz![]()
pozdrawiam
może podpowiedz jakie sanatorium wybrać wybrać ??
-
andre456
- Kuracjusz

mam nadzieję że nie uraziłemSloneczko pisze:Hmmmandre456 pisze: Słoneczkojest zawsze takie aktywne
??
chyba tak