Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
krio komora jest ,warunki mieszkaniowe ok ,ale nie polecam domków panie narzekały na skrzypiącą podłogę ,bardzo małe okienka w sypialni domku na pięterku i w lato bardzo parno .Z wyglądu zewnętrznego wyglądają fajnie ,ale w praktyce to już nie ,ja mieszkałam w białym budynku tak zwanym apartamencie i było super cztery panie w dwóch sypialniach i salonik z aneksem kuchennym i łazienka .Pokoje w budynku głównym to dla nie pełno sprawnych i prywatnych kuracjuszy .Nie ma tam typowych turnusów i dokoptują do osób, które już mieszkają tydzień lub dwa to jest tak jak się łóżko w danym pokoju zwalnia więc rotacja na dany apartament duża .Wolny czas to spacery nad morze np w stronę stegny ok pięć km polecam .W Jantarze atrakcji brak, a w sezonie letnim to tylko kilka barów otwartych pozostają tylko spacery .
byłam tam kilka lat temu ,na wczasach ,ale zaskoczona jestem ze tam jest teraz jakiś szpital.
.Nie zawsze mamy wybór,ale ja zawsze lepiej sie czuje w miejscowościach uzdrowiskowych ,np.Lądek ,Krynica,.
Te miejscowości mają dusze ,czego w tych nowych osrodkach nie ma
smakija1 pisze:byłam tam kilka lat temu ,na wczasach ,ale zaskoczona jestem ze tam jest teraz jakiś szpital.
.Nie zawsze mamy wybór,ale ja zawsze lepiej sie czuje w miejscowościach uzdrowiskowych ,np.Lądek ,Krynica,.
Te miejscowości mają dusze ,czego w tych nowych osrodkach nie ma
A ja wolę ciszę i szum morza oraz rehabilitacje na najwyższym poziomie.
Tu masz wszystko..... [link]
Ostatnio zmieniony 29 lip 2014 22:22 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Usunięto link.