Maria i Celinka już są w Klubie.
Na podanie nicka czekamy od Marioli i Wiesi - obydwie to krakowianki jak się na FB opisują.
Przeczytajcie wiadomości do Was skierowane i dajcie odpowiedź...

Cytując znaczny fragment postu - odpowiadam.margot pisze: dlaczego zostałam ,,wykopana '' z klubiku ,,prawdziwych przyjaciół ''...jesteś szefem a ,,pieski Ci przyjaciele '' wieszają non stop na Tobie ...
to jak to jest w tym klubie przyjaciół![]()
bo już nie łapię
?..tak się dziwnie składa , źe tam mnie nie ma a jestem
...
...ma się jednak tych przyjaciół ...![]()
Pozdrowionka

na NS tak ..,bo Ty jesteś tam mało aktywnyjacky6 pisze:Cytując znaczny fragment postu - odpowiadam.margot pisze: dlaczego zostałam ,,wykopana '' z klubiku ,,prawdziwych przyjaciół ''...jesteś szefem a ,,pieski Ci przyjaciele '' wieszają non stop na Tobie ...
to jak to jest w tym klubie przyjaciół![]()
bo już nie łapię
?..tak się dziwnie składa , źe tam mnie nie ma a jestem
...
...ma się jednak tych przyjaciół ...![]()
Pozdrowionka
Każdy portal, forum, grupa, klub - gdziekolwiek w necie - rządzą się swoimi prawami i regulaminami.
Także na N-S, tempo życia ustawia Imć Admin i jeśli ktokolwiek nie stosuje się do pewnych zasad zostaje ulokowanym w kosmosie.
Także w Klubie Sanatoryjnych Przyjaciół - też są pewne reguły a jak ktoś nie chce się do nich dostosować to rezygnuje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
z członkostwa - przymusu nie ma a jeśli nadal chce prezentować swoje odmienne poczuwanie świata i to nieakceptowane - także ma swoją drogą życiową.
Jest bardzo wiele obecnie miejsc w necie, gdzie można uzewnętrznić swoje świata widzenie ...
Myślę, że wystarczająco wyjaśniłem kwestię ...
Również pozdrawiam widząc Cię bardzo aktywną na N-S ...
![]()
![]()

ilość nie zawsze znaczy jakość ...margot pisze: na NS tak ..,bo Ty jesteś tam mało aktywny![]()
Myślę , že jeśli usuniesz się ,,z klubu na fc ''to przybędzie fanów![]()