Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ośrodek w zasadzie powinien zmienić nazwę na "Dom niespokojnej starości" Niestety nie dało się "skumplować" z Paniami w tym ośrodku ,chyba każda miała błyskawice w oczach na mój widok A ja starałam się naprawdę być dla nich miła
Teściowej spódnice na mnie za duże były ,skąd miałam wziąć coś takiego ...normalnego Z resztą jak w tym chodzić ,majta się toto w okolicach kostek ,jakoś nie widzę siebie w czymś aż tak "normalnym"
[quote="meduza46"]Teściowej spódnice na mnie za duże były ,skąd miałam wziąć coś takiego ...normalnego Z resztą jak w tym chodzić ,majta się toto w okolicach kostek ,jakoś nie widzę siebie w czymś aż tak "normalnym"[/qu Brawo meduzka