Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
andre456 pisze:czy może mnie ktoś oświecić skąd te gwiazdki słoneczka i innne atrybuty
bozenag każdy ma co najmniej po 5000 postów,
przy nich wyglądamy dość słabo.
Miłego wieczoru andre
Andre456 nie przejmuj się jak będziesz tu siedział i pisał to też będziesz miał gwiazdki i słoneczka ale na to trzeba mieć czas ja niestety nie mam go pozdrawiam miłego dnia życzę wszystkim
co prawda odnośnie czy dobrze wybrałem nikt się nie odzywa, (Busko)
termin który mnie interesuje to 6-03-2016 do 15-04-2016.
mam nadzieję ze znajdę tu osoby z którymi mile będę mógł spędzić te chwile.
Mam nadzieję że przynajmniej będzie z kim potańczyć,
zakładałem że przynajmniej ten portal pozwoli mi spotkać osoby
z którymi watro się spotkać nie mówiąc o tym że przynajmniej
będą przy tobie wtedy gdy ich potrzebujesz.
życie to nie bajka ale nikt o tym nie chcę pamiętać
pozdrawiam .. andre....!!
ps. wiele czytałem o Busku
wiele słyszałem mam nadzieję ze się nie zawiodę
no może ktoś się w tej sprawie odezwie./![email]!!
Pomyliły Ci się daty 2016- 2017 ale to nie problem każdy chyba załapał. Cały czas mówiłam..Busko. Jestem za. Czekam z NFZ w kolejce i liczę na zwroty do Wojskowego jak nie to trudno pojadę dopiero wrzesień - październik.
Witam, andre-moim skromnym zdaniem to dobrze zrobiłeś że wybrałeś Busko-piszesz coś o kłopotach ze stawami,a Busko to wspaniałe wody siarkowe,do tego inne zabiegi i powinieneś podreperować swoje zdrowie,co do rozrywki to masz do wyboru sporo lokali z muzyką na żywo-towarzystwo zorganizujesz sobie w pierwszych paru dniach i wszystko będzie superowo-czego Ci Serdecznie Życzę i Pozdrawiam
Andre w ubiegłym roku jechałam do Buska i też myślałam,że nikt się nie odezwie.Odezwało się do mnie kilka osób.Z koleżanką i kolegą znaleźliśmy się na początku bo byliśmy we trojkę w Wojskowym.Dwóch kolegów było z zewnątrz,ale to w niczym nie przeszkadzało.Zaowocowało to świetnym towarzysko pobytem.Okazało się,że czujemy się ze sobą super i na pogaduchach,i na spacerach i na tańcach.Przez kilka dni gościłam dość licznie towarzystwo forumowe i wierz mi że był to naprawdę udany wyjazd.Czas upłynął jak z bicza strzelił mimo,że byliśmy na 28 dniowym turnusie.Do dziś utrzymujemy wszyscy kontakt nie tylko telefoniczny i planujemy wspólna wyjazdy.
Myślę,że u Ciebie będzie nie inaczej.Pozdrawiam.
Witaj andre...ja powinnam powiedzieć ..tylko Kołobrzeg..bo to moje wspaniałe miasto i uzdrowisko. Sama wyjeżdzam dla zmiany i klimatu i ze względu na dolegliwości i właśnie tutaj na forum NS otrzymałam dużo informacji o Busku Zdroju i leczeniu kąpielami siarkowymi itd. i polubiłam to miejsce ,że chcę tam wrócić. Oczywiście hi nie na stałe a na kolejne/ może z czasem/ leczenie. Wrócisz zadowolony czego serdecznie Ci życzę. Pozdrawiam.alka