Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie potrafię zrozumieć tego że im później tu siedzę to mnie częściej wywala-chyba przekażnik zmniejsza swoją moc,bo inaczej nie potrafię sobie tego wytłumaczyć
Witam ..
Tak sobie myślę aby spotkać sę z Wami to muszę "poszlajać ' się po nocy a ja taka ostatnio zmęczona a Ci w białych fartuchach nie pozwalają na wyskoki po nocy ..Mam nadzieję że to przejściowe i bardzo szybko pozwolą znów żyć pełną parą Miłej niedzieli kochani