Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam w wagonikach
Mija właśnie pół roku oczekiwania od momentu otrzymania nr 53 353 ,dziś to nr
42 183. Więc przez pół roku ubyło 1170 .
Niecałe 200 miesięcznie. Niestety czas oczekiwania zdecydowanie się wydłuża
U mnie minęło 20 miesięcy oczekiwania na sanatorium .Dzisiaj 10 oczek w dół dzień zaczarowany i numerki wolno spadają.Obecnie mój numer 16899 .Zobaczymy co pokaże NFZ. Pozdrawiam cieplutko.
czołem młodzieży mam wrażenie że kolejka wszędzie znacznie spowolniała ....ciekawe co jest przyczyną za kilka dni będzie rok jak czekam....mój numer starowy to 12000.....a dzisiaj dopiero4446.....cosik mi się zdaje ze do maja się nie załapie....pozdrawiam kolejkowiczów i cierpliwie czekam dalej.....może na początku roku ruszy jakaś galopada
Witam ocżekujących w kolejce
Numerek sprawdzałam 31731 reumatologia.
Dzisiaj zleciało 17 numerka
Okres słabego spadku numerka
Dobrze że u Was zadowalająco
Kuracja wypada 2017 więc odpowiedni temat
Pozdrawiam w towarzystwie zawsze miło