Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ariadna pisze:Zwroty to niestety wyjazd za 2-3 dni co dla pracujących stanowi kłopot
Niepracujący też miewają swoje plany i projekty życiowe. Nie każdy potrafi się spakować w 2 dni i pofrunąć ..
ariadna pisze:
Na stronie NFZ śląski przeczytam, że czas oczekiwania to aktualnie 31 miesięcy. Jak składałam wniosek w 2015 to było 29, ale zanim pojadę to pewnie będzie 40 m-cy
Pozostaje liczyć, że przyjdzie walec i wyrówna ?
Oj, wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębów - w innych regionach ...
Grupa aktywnych ( swego czasu ) na forum czeka w kolejce albo odczekuje roczną karencję.
Numery startowe nadawane tego roku zaczynają się powyżej 120 tysięcy a ostatnio miesięczny spadek oscyluje na poziomie 1 tysiączka.
To wszystko mówi samo za siebie.
Witam Ja składałam wniosek w czerwcu 2014.Według kolejki mój wyjazd wypadał zimą,brr nie lubię zimy (jestem ciepłolubna )
Wyjechałam w maju nad morze ze zwrotów.Wyjazd do sanatorium w ciągu 24 godzin Teraz czekam aż upłynie magiczne 365 dni na wypisanie nowego wniosku. Pozdrawiam kolejkowiczów.
Witam po prawie rocznej nieobecności wszystkich forumowiczów
Dzisiaj na stronie ZIP po miesięcznym oczekiwaniu dostałem przydział do kolejki oczekujących jupiiiiiiiii z numerem123675. Mam nadzieję że na 2020 się załapię .
seti36 pisze:
Dzisiaj na stronie ZIP po miesięcznym oczekiwaniu dostałem przydział do kolejki oczekujących jupiiiiiiiii z numerem123675. Mam nadzieję że na 2020 się załapię .
Nadzieje mocno płonne.
Obecnie średni miesięczny spadek to ca 1.000.
Przy takim tempie pojedziesz około 2026.
Czekamy na spadające numerki .. u mnie na dzień dzisiejszy 121364 ... spadajcie numerki ..spadajcie ... w szybszym tempie
To kto czeka jeszcze razem ze mną ?
Nadzieje mocno płonne.
Obecnie średni miesięczny spadek to ca 1.000.
Przy takim tempie pojedziesz około 2026.
Jacky6 to może w Twoim przypadku jest taki mały spadek .
Dzisiaj sprawdzałem to po pięcu jeszcze nie całych dniach mam spadek z123675 do 123000 to jest 675 mniej tygodniowo.