Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Uwaga - alert specjalny.
Zafunkcjonował na FB ( przynajmniej na teraz wiem ) wirus przeklęty polegający na przesyłaniu znajomym nie zamówionych fotografii.
Jeśli takowe otrzymacie - nie otwierajcie pod żadnym pozorem...
Co to znaczy niezamówionych fotografii
Nikt ode mnie nie zamawia żadnych fotografii....sama je znajomym przesyłam
Chyba że chodzi o coś innego a nie umiesz nam lub nie chcesz wytłumaczyć o co ci "biega"
...... tak mawiał mój kolega
Może ja wytłumaczę trochę prostszym językiem.
Rzeczywiście na FB pojawił się nowy wirus. Jeżeli w prywatnej wiadomości otrzymacie od kogoś znajomego zdjęcie, które nie wyświetli się poprawnie, tylko jako " photo_jakies tam cyferki.svg" to nie otwierajcie go pod żadnym pozorem. To wirus przejmujący kontrolę nad Waszym kontem na Facebooku. Moze także przejąc kontrolę nad innymi hasłami i loginami na komputerze.
Słoneczko nie należy otwierać zdjęć zapisanych w formacie svg. Dostajesz wiadomość rzekomo zawierającą zdjęcie.Jest taki zapis photo_1234.svg.
Po prostu nie należy tego otwierać i wszystko.Wirus jest najbardziej agresywny w ostatnim czasie,więc lepiej sobie nie załatwic komputera.
Nie wiem Ewuniu bo jestem tam raz na ....... nawet nie wiem ....może dwa, trzy tygodnie.
Ja korzystam ze swojej poczty na Interii, jeżeli chodzi o przesył czegokolwiek do kogokolwiek
Pozdrawiam
Dziś rozmawiałam z osobą, która na własnej skórze przekonała się, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Otwarła to, czego nie powinna na FB. I kicha . Chyba nawet nie ma świadomości konsekwencji