Poczekalnia na wyjazd w 2018 roku :)

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
andr58
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sie 2013 11:53
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Re: Poczekalnia na wyjazd w 2018 roku :)

Post autor: andr58 »

renatka11 pisze:Witam w kolejce na 2018 rok. Dzisiaj mam nr 109412, wniosek składałam koniec czerwca 2016. Czas oczekiwania dla mnie bardzo długi - 24 miesiące, a o zwroty mogę wydzwaniać dopiero w listopadzie 2017. Pozdrawiam
Ja też o zwroty mogę się starać w listopadzie 2017,bo wtedy minie mi 18 miesięcy od ostatniego pobytu.
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Bogutka5 »

Zaglądam do Waszej kolejki na razie tylko z zamiarem ustawienia się w niej ... na razie mam skierowania na badania konieczne do dołączenia do wniosku sanatoryjnego.
Czas zacząć działać.
Pozdrawiam
Bogutka
Niania
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 paź 2016 10:00
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Niania »

Bogutka5 pisze:Zaglądam do Waszej kolejki na razie tylko z zamiarem ustawienia się w niej ... na razie mam skierowania na badania konieczne do dołączenia do wniosku sanatoryjnego.
Czas zacząć działać.
Pozdrawiam
Bogutka
Zapraszamy w nasze skromne progi.Czym nas więcej tym milej czekać w tej kolejce.
To tak jak za komuny czekało się pod sklepem za towarem i brało się co dali :lol: :lol: ;)
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Bogutka5 »

Nianiu dziękuję za zaproszeni. Znam kolejkę, swego czasu bywałam tutaj częściej(w oczekiwaniu na wyjazd sanatoryjny). Ale od powrotu z sanatorium jakoś nie mogę swego miejsca tutaj znaleźć. Bywam tylko od czasu do czasu. Mam nadzieję, że to się niebawem zmieni.
Pozdrawiam
Bogutka
DORO
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz