Wysowa-Zdrój od 28.11.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
wilczek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 paź 2016 21:09
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 0

Re: Wysowa-Zdrój od 28.11.2016

Post autor: wilczek »

Na początku jak dostałem skierowanie to sie nawet cieszyłem ale od wczoraj jak został tylko tydzień to też mam coraz większe obawy, mam tylko nadzieję że sprawdzi się przysłowie " Strach ma wielkie oczy" :shock: i tak naprawdę będzie bardzo fajnie ;) na zajęciach i po zajęciach :lol:
5basia9
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 paź 2016 22:19
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: 5basia9 »

Agunia34 pisze:
5basia9 pisze:
Będę jechała z Opoczna.Jeśli jest taka możliwość to bardzo chętnie się z Wami zabiorę.
Basiu napisz mi proszę swój nr tel. na maila: [email].pl oraz napisz w jakich godzinach mogę do Ciebie zadzwonić np. jutro? Przez tel. na pewno łatwiej nam będzie się dogadać :)

Wysłałam wiadomość na Twojego maila :) Czekam na telefo i pozdrawiam :)
BeataW1968
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 26 paź 2016 10:57
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: BeataW1968 »

Też mam nadzieje ,że będzie WSZYSTKO o.k ;)
wilczek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Hej :) mam pytanie Panie i Panowie, czy zabieracie ze soba takie rzeczy jak : czajnik, przedłużacz, laptop itp. chodzi mi o takie raczej duze rzeczy, jade samochodem więc mi to lata ale czy się to przyda??/
5basia9
Kuracjusz
Kuracjusz

wilczek pisze:Hej :) mam pytanie Panie i Panowie, czy zabieracie ze soba takie rzeczy jak : czajnik, przedłużacz, laptop itp. chodzi mi o takie raczej duze rzeczy, jade samochodem więc mi to lata ale czy się to przyda??/
Sądzę, że czajnik powinien być udostępniony ale pozostałe rzeczy takie jak przedłużacz, suszarka, laptop...każdy bierze wg.potrzeb i możliwościJa nie jadę swoim samochodem więc biorę tylko laptop , który jest mi niezbędny do pracy :)
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

wilczek pisze:(...) czy zabieracie ze soba takie rzeczy jak : czajnik, przedłużacz, laptop itp.(...)
Jak najbardziej weź ze sobą. Do tego dorzuć jeszcze niewielki grzejniczek np. tzw. "farelkę".
Przedłużacz najlepiej żeby miał kilka gniazdek. (o grzejniku piszę poważnie).
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

wilczek pisze:czy zabieracie ze soba takie rzeczy jak : czajnik, przedłużacz, laptop itp. chodzi mi o takie raczej duże rzeczy, jade samochodem więc mi to lata ale czy się to przyda??/
Jeśli jedziesz autem do Wysowej i masz miejsce to zabierz jakąś mini wieżę i dużo dobrej muzyki do tańca.
Bez tego sprzętu w takim małym uzdrowisku może być trochę nudno w długie jesienne wieczory...
5basia9
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzia_dek pisze:
wilczek pisze:(...) czy zabieracie ze soba takie rzeczy jak : czajnik, przedłużacz, laptop itp.(...)
Jak najbardziej weź ze sobą. Do tego dorzuć jeszcze niewielki grzejniczek np. tzw. "farelkę".
Przedłużacz najlepiej żeby miał kilka gniazdek. (o grzejniku piszę poważnie).
Hahaha.... z tym grzejniczkiem to lekko przesadziłeś :lol:
wilczek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam :) Dzia_dek ;) dobrze pisze z tym grzejnikczkiem bo gdzieś tam wyczytałem że czasami jednak bywa zimno, ja osobiście się tam zimna nie boję no ale może trzeba będzie komuś pożyczyć lub ktoś wpadnie się ogrzać ;) do pokoju hehehe
wilczek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Marek pisze żeby zabrać sprzęt grający :) nie mówię że jest to zły pomysł :D ale pewnie bym szybciej wyleciał z tego sanatorium niż sie tam znalazł za zakłócanie ciszy ;) hehehe :lol:
ODPOWIEDZ