Wysowa-Zdrój od 28.11.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Agunia34
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2016 18:41
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Wysowa-Zdrój od 28.11.2016

Post autor: Agunia34 »

wilczek pisze:Agunia ;) Ty też jedziesz do Instytutu Zdrowia Człowieka? a jeśli można zapytać na jakie schorzenia ?
Wilczek, owszem też jadę do IZC na schorzenia psychosomatyczne, więc sądząc po Twoich wypowiedziach, jest szansa się poznamy :)
Jadę po raz pierwszy, więc nawet nie wiem jak to wygląda :) ale kto wie, może w jednej grupie nawet będziemy :)
rafal 86
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 lis 2016 13:25
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: rafal 86 »

witam bylem tam 4 lata temu i fajnie bylo dwa ogniska i duzo ze znajomymi podrozowalem po okolicach ale mowiac siedzac tam to mozna sie zanudzic ale przy zamawianiu pi.. dawali serek i smalec swojski w knajpach mysle ze teraz tez bedzie spoko pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Anula599
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 paź 2016 13:29
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: Anula599 »

Agunia34 pisze: Wilczek, owszem też jadę do IZC na schorzenia psychosomatyczne, więc sądząc po Twoich wypowiedziach, jest szansa się poznamy :)
Jadę po raz pierwszy, więc nawet nie wiem jak to wygląda :) ale kto wie, może w jednej grupie nawet będziemy :)
Ja też tez jadę do IZC na to samo schorzenie wiec myślę że się poznamy:) tym bardziej ze są częste spotkania grupowe na tym schorzeniu. Ja tez jadę pierwszy raz. Dzwoniłam tam i pytałam o wszystko więc czajnik jest dostępny na piętrze, żelazko w recepcji. Internet jest ale słaby. Pokoje dwuosobowe dla osób z Zusu. Ręczniki nam przysługuje wiec nie trzeba brać swoich.
Agunia34
Kuracjusz
Kuracjusz

Anula599 pisze:
Agunia34 pisze: Wilczek, owszem też jadę do IZC na schorzenia psychosomatyczne, więc sądząc po Twoich wypowiedziach, jest szansa się poznamy :)
Ja też tez jadę do IZC na to samo schorzenie wiec myślę że się poznamy:) tym bardziej ze są częste spotkania grupowe na tym schorzeniu. Ja tez jadę pierwszy raz. Dzwoniłam tam i pytałam o wszystko więc czajnik jest dostępny na piętrze, żelazko w recepcji. Internet jest ale słaby. Pokoje dwuosobowe dla osób z Zusu. Ręczniki nam przysługuje wiec nie trzeba brać swoich.
Anula dzięki za info... szczerze mówiąc, myśląc o pakowaniu się, to czuję się jak dziecko we mgle :)
wilczek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 paź 2016 21:09

Post autor: wilczek »

Witam Was :) no z tym pakowaniem to dla mnie też porażka :lol: a jeśli chodzi o czajnik to ja biorę tak samo jak farelkę czy przedłużacz a niech sobie leży w samochodzie może się przyda ;)
Awatar użytkownika
Anula599
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 paź 2016 13:29

Post autor: Anula599 »

Ja tez się pomału juz pakuje..ale widzę ze musze jeszcze jutro wybrać się na zakupy bo jak zwykle nie mam w co się ubrać :D hehe
wilczek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Hej :D te ogniska o których pisze Rafał to oczywiście fajna ;) sprawa tylko jak to się ma o tej porze roku
Agunia34
Kuracjusz
Kuracjusz

wilczek pisze:Hej :D te ogniska o których pisze Rafał to oczywiście fajna ;) sprawa tylko jak to się ma o tej porze roku
Wilczek, co do tych wszystkich sprzętów...:) to dobrze, że będziesz je mieć, przynajmniej będę wiedziała, gdzie się udać :D a co do ogniska, to jak już, to może jakiś kulig nam zorganizują ;)
wilczek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Agunia :) no jasne będziemy sobie pomagać ;) nawzajem, hehehe kulig no super sprawa :D sami coś zorganizujemy tylko traktor trzeba będzie komuś podwędzić :lol: hahaha
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

wilczek pisze:Hej :D te ogniska o których pisze Rafał to oczywiście fajna ;) sprawa tylko jak to się ma o tej porze roku
Witam,pozwoliłem sobie wtrącić swoje 3-grosze,ogniska odbywają się w zadaszonej stylowej wiacie przy obiekcie-wewnątrz okrąglaka ławy,ruszt nad paleniskiem,osobny kamienny grill,instalacja elektryczna-spędziłem tam wiele tańcujących wspaniałych nocy i wieczorów :D Instytut Zdr.Czł. do dawny hotel Glimar,urokliwe spokojne miejsce idealne na rehabilitację i wypoczynek,ja Wysową nazywam...moja Kochana Dziura Uzdrowiskowa :D miłego pobytu Wam Życzę i Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ