Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
wilczek pisze:Agunia Ty też jedziesz do Instytutu Zdrowia Człowieka? a jeśli można zapytać na jakie schorzenia ?
Wilczek, owszem też jadę do IZC na schorzenia psychosomatyczne, więc sądząc po Twoich wypowiedziach, jest szansa się poznamy
Jadę po raz pierwszy, więc nawet nie wiem jak to wygląda ale kto wie, może w jednej grupie nawet będziemy
witam bylem tam 4 lata temu i fajnie bylo dwa ogniska i duzo ze znajomymi podrozowalem po okolicach ale mowiac siedzac tam to mozna sie zanudzic ale przy zamawianiu pi.. dawali serek i smalec swojski w knajpach mysle ze teraz tez bedzie spoko pozdrawiam
Agunia34 pisze:
Wilczek, owszem też jadę do IZC na schorzenia psychosomatyczne, więc sądząc po Twoich wypowiedziach, jest szansa się poznamy
Jadę po raz pierwszy, więc nawet nie wiem jak to wygląda ale kto wie, może w jednej grupie nawet będziemy
Ja też tez jadę do IZC na to samo schorzenie wiec myślę że się poznamy:) tym bardziej ze są częste spotkania grupowe na tym schorzeniu. Ja tez jadę pierwszy raz. Dzwoniłam tam i pytałam o wszystko więc czajnik jest dostępny na piętrze, żelazko w recepcji. Internet jest ale słaby. Pokoje dwuosobowe dla osób z Zusu. Ręczniki nam przysługuje wiec nie trzeba brać swoich.
Agunia34 pisze:
Ja też tez jadę do IZC na to samo schorzenie wiec myślę że się poznamy:) tym bardziej ze są częste spotkania grupowe na tym schorzeniu. Ja tez jadę pierwszy raz. Dzwoniłam tam i pytałam o wszystko więc czajnik jest dostępny na piętrze, żelazko w recepcji. Internet jest ale słaby. Pokoje dwuosobowe dla osób z Zusu. Ręczniki nam przysługuje wiec nie trzeba brać swoich.
Anula dzięki za info... szczerze mówiąc, myśląc o pakowaniu się, to czuję się jak dziecko we mgle
Witam Was no z tym pakowaniem to dla mnie też porażka a jeśli chodzi o czajnik to ja biorę tak samo jak farelkę czy przedłużacz a niech sobie leży w samochodzie może się przyda
wilczek pisze:Hej te ogniska o których pisze Rafał to oczywiście fajna sprawa tylko jak to się ma o tej porze roku
Wilczek, co do tych wszystkich sprzętów... to dobrze, że będziesz je mieć, przynajmniej będę wiedziała, gdzie się udać a co do ogniska, to jak już, to może jakiś kulig nam zorganizują
Agunia no jasne będziemy sobie pomagać nawzajem, hehehe kulig no super sprawa sami coś zorganizujemy tylko traktor trzeba będzie komuś podwędzić hahaha
wilczek pisze:Hej te ogniska o których pisze Rafał to oczywiście fajna sprawa tylko jak to się ma o tej porze roku
Witam,pozwoliłem sobie wtrącić swoje 3-grosze,ogniska odbywają się w zadaszonej stylowej wiacie przy obiekcie-wewnątrz okrąglaka ławy,ruszt nad paleniskiem,osobny kamienny grill,instalacja elektryczna-spędziłem tam wiele tańcujących wspaniałych nocy i wieczorów Instytut Zdr.Czł. do dawny hotel Glimar,urokliwe spokojne miejsce idealne na rehabilitację i wypoczynek,ja Wysową nazywam...moja Kochana Dziura Uzdrowiskowa miłego pobytu Wam Życzę i Pozdrawiam