Sanatorium Mewa w Kołobrzegu 2.12 do 23.12.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
tadeusz55
Na forum od: 08 lis 2016 19:18
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 0

Sanatorium Mewa w Kołobrzegu 2.12 do 23.12.2016

Post autor: tadeusz55 »

Planuję nocną podróż samochodem z woj. podkarpackiego trasą A4, S3, S6 i KD6 chcę być około 9-tej rano w Kołobrzegu. Chętnie zabiorę osobę po drodze dla towarzystwa, jechałem w sierpniu sam strasznie nudna jazda. W drodze lubię mocną muzykę oraz czasem zapalam papieroska w samochodzie, ale niekoniecznie. Jeśli kogoś zainteresowałem to proszę o wiadomość na maila.
Ostatnio zmieniony 15 lis 2016 22:29 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono literówkę w tytule
Beatrixx
Na forum od: 03 lis 2016 22:44
Oddział NFZ: Dolnośląski

Re: Senatorium Mewa w Kołobrzegu 2.12 do 23.12.2016

Post autor: Beatrixx »

Witaj!Tez dostałam sanatorium w Mewie w tym samym czasie.Jadę pierwszy raz w ogóle do sanatorium.Czytam opinie nie są zaciekawe o tym sanatorium.Czy coś więcej Ci wiadomo może z pewniejszych zródeł od kogoś kto już był.Jak z zakwaterowaniem bo tych mew jest pięć.Pozdrawiam.
tadeusz55

Re: Senatorium Mewa w Kołobrzegu 2.12 do 23.12.2016

Witaj! Dziękuję za posta, ja też jadę pierwszy raz, przeczytałem kilka opinii na temat Mewy, są bardzo rozbieżne, myślę że zależy to od oczekiwań. Jedno się potwierdza że wczesny przyjazd daje możliwość wyboru pokoju, podobno najlepsze są w Mewie I i Mewie V. Dlatego wybrałem nocną jazdę i szukam kogoś kto pomoże mi przetrwać ostatnie nocne godziny za kierownicą. Jeśli mieszkasz gdzieś koło trasy którą opisałem i nie boisz się jazdy ze staruchem to zapraszam. Pozdrawiam serdecznie, Tadeusz
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Re: Sanatorium Mewa w Kołobrzegu 2.12 do 23.12.2016

Post autor: Narewka »

Dopiero wróciłam z Mewy . Też przyjechalam tam dzień wcześniej, wieczorem, aby lepszy pokój dostać/koszt 80 zl za nocleg i śniadanie/. Miałam studio 2+1,w Mewie I, na parterze, bylam w jedynce.Ale np przy stoliku byly osoby, , które przyjechaly w dzień zjazdu i tez mialy w Mewie I.Studio 2+2 to dwa duże, ladne pokoje i wspólna łazienka. W jednym takim studio było wesolo, sympatycznie, a w drugim wręcz przeciwnie, kobiety nawet nie chcialy ze sobą rozmawiać. JAK zawsze, wszystko od ludzi zależy.
Posiłki na dwie zmiany, z tamtych Mew przychodzą, dużo zabiegów w Mewie I, IV i V, tam wodne, z których zrezygnowalam, by nie złapać przeziębienia.
Na jedzenie nie narzekalam, tylko nie podobalo mi się to, ze suto zastawiony stół dla komercyjnych stoi posrodku jadalni, oni sobie nakładają smakolyki, a my, szaraczki z NFZ,tylko możemy popatrzeć.
Super położenie, wszędzie blisko, na molo, do kładki, gdzie jest przejście do miasta, na spacery nad morze tylko przez park.
Ogólnie nie było źle, chociaz bywałam i w lepszych, ale i gorszych sanatoriach.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Jeśli do Mewy III to radziłabym niżej bo schody są dość strome i mogą być uciążliwe a windy brak.
Elena 16
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 lis 2016 14:00
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Elena 16 »

Witam , Ja wyjeżdżam 28 ego listopada ale do Medicur, tez nie znając opinii, klimat tworzą ludzie i pozytywne nastawienie. , pozdrawiam,
tadeusz55

Dziękuję za pozytywne myśli, ja też mam taką nadzieję. Życzę dobrej drogi. Pozdrawiam
Elena 16
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 lis 2016 14:00
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Elena 16 »

Dziękuję
ODPOWIEDZ