Wysowa-Zdrój od 28.11.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Agunia34
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2016 18:41
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Wysowa-Zdrój od 28.11.2016

Post autor: Agunia34 »

wilczek pisze:Agunia :) no jasne będziemy sobie pomagać ;) nawzajem, hehehe kulig no super sprawa :D sami coś zorganizujemy tylko traktor trzeba będzie komuś podwędzić :lol: hahaha
Ehhhh wilczek... od razu podwędzić :lol: ładnie, grzecznie poprosimy i nam dadzą :D
Agunia34
Kuracjusz
Kuracjusz

andrzej1955 pisze:
wilczek pisze:Hej :D te ogniska o których pisze Rafał to oczywiście fajna ;) sprawa tylko jak to się ma o tej porze roku
Witam,pozwoliłem sobie wtrącić swoje 3-grosze,ogniska odbywają się w zadaszonej stylowej wiacie przy obiekcie-wewnątrz okrąglaka ławy,ruszt nad paleniskiem,osobny kamienny grill,instalacja elektryczna-spędziłem tam wiele tańcujących wspaniałych nocy i wieczorów :D Instytut Zdr.Czł. do dawny hotel Glimar,urokliwe spokojne miejsce idealne na rehabilitację i wypoczynek,ja Wysową nazywam...moja Kochana Dziura Uzdrowiskowa :D miłego pobytu Wam Życzę i Pozdrawiam :)
Witaj Andrzej, bardzo dziękujemy za Twoje "3 grosze", przynajmniej mamy jasność co do ognisk. Dla mnie osobiście to bardzo dobrze, że Wysowa to "dziura", bo akurat potrzebuje spokojnego, urokliwego miejsca :)

Dziękujemy i również pozdrawiam :)
wilczek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 paź 2016 21:09
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: wilczek »

Hej Andrzej, bardzo dobrze że się odezwałeś przynajmniej wiemy coraz więcej o co tam chodzi ;)
wilczek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 paź 2016 21:09

Post autor: wilczek »

Cześć Agunia :) jak chcesz to wyślij mi swój nr tel. na prywatne to będzie łatwiej się nam wszystkim poznać na miejscu jak już dojedziemy :)
Agunia34
Kuracjusz
Kuracjusz

wilczek pisze:Cześć Agunia :) jak chcesz to wyślij mi swój nr tel. na prywatne to będzie łatwiej się nam wszystkim poznać na miejscu jak już dojedziemy :)
Hej wilczek, już wysłałam, choć chyba mam jakieś problemy z tymi wiadomościami :D
Gdybyś jej nie dostał, to odezwij się do mnie na maila, to takim sposobem wyślę jeszcze raz :)
[email].pl
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,to raz jeszcze ja-gdybyście chcieli poczytać więcej info to w prawym górnym rogu jest okienko z wyszukiwarką-szukaj,po wpisaniu Inst.Zdrowia Człowieka,Wysowa znajdziecie dość sporo info na temat samej Wysowej,jak i interesującego Was obiektu-Miłej lektury życzę i Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Anula599
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 paź 2016 13:29

Post autor: Anula599 »

Witajcie:) ja juz spakowane. Agunia34 jeśli mogę wyślę Ci na maila swój nr i jak chcesz to się do mnie odezwij. Ja planuje być jutro kolo 11:30-12 na miejscu. A ty i reszta?
uve
Na forum od: 12 paź 2016 15:28

Post autor: uve »

Anula599 pisze:Wilczek ja mieszkam od strony Tyczyna - Dynowa. Z tego co wiem to parking jest płatny pod sanatorium, chyba 140 zł za pobyt.
Ania ja jestem obok w Beskidzie i za parking pobirają 2 zł /dzień
Internet 21zł za pobyt /od loginu
Telewizja 80 zł za pobyt / telewizor
niedziele są wolne (MOŻNA WTEDY WYKORZYSTAĆ SAMOCHÓD I POJECHAĆ NA SŁOWACJĘ), Ja byłem w poradzie w aqua city i wrbow na termach z siarką)
jest też czas organizowany wieczorami :)
Będo do 01.12.2016 więc jak potrzebujesz info to pytaj
Awatar użytkownika
Anula599
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 paź 2016 13:29

Post autor: Anula599 »

Uve dzięki. Napisz coś więcej co tam ciekawego można robić , zobaczyć w tej Wysowej i w okolicy :)
uve
Na forum od: 12 paź 2016 15:28

Post autor: uve »

Anula599 pisze:Uve dzięki. Napisz coś więcej co tam ciekawego można robić , zobaczyć w tej Wysowej i w okolicy :)
jest dużo szlaków pieszych , rowerowych i konnych, poza tym to mała wioska więc trzeba się organizować. Kilka knajpek, 2 sklepy. co do wypisów to w pokojach jest ciepło. są też odpłatne pralnie i prasowalnie. W instytucie macie fajny bar. Myzorganizowaliśmy się tak że z rana mamy ustawione zabiegi a po południu chodzimy w góry. W wekendy jeździmy samochodami na wycieczki, są też organizowane wyjazdy autobusami
Wieczorami są imprezy do 22.00 I spotkania animacyjne polecam wieczory z góralami w tym ognisko. Laptop może się przydać bo jest dostęp do neta.
Kijki i rowery można wypożyczyć lub wziąć swoje. Poza tym spokojnie i nie ma tłumów. Jak ktoś chciał imprezować z tłumami to powinien do Krynicy, ale wioska jest urokliwa.
Pozdrawwiam
ODPOWIEDZ