Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wyjeżdżam na turnus do sanatorium w dniach 31.05 - 21.06 do Krynicy zdrój. Sanatorium Continental MSW. Jadę (sam) samochodem z Łodzi, a więc mam wolne miejsca. Chętnie kogoś zabiorę. Kontakt tel. 664-785-737 Piotrek.
A teraz do rzeczy na którą godzinę w dniu 31.05.2013r. najlepiej przyjechać żeby się zakwaterować w ośrodku Continental. Nie mam wygórowanych oczekiwań ale warto te 21 dni spędzić w miarę w sensownych warunkach i towarzystwie. Pozdrawiam.
Teraz tak jest jedni przyjeżdzają a inni odjeżdzają.Wyjazd do godz.12.00,przyjazd od 12.00,a w niektórych sanatoriach trzeba płacic jak się wcześniej przyjedzie.....20zł ???
Witam
Będziemy w tym samym sanatorium.
Ja jadę już jutro, jak mnie zakwaterują to dobrze jak nie to coś sobie znajdę ( mam pewny nocleg w innym miejscu).
Do zobaczenia.
Miłej zabawy
Witaj Hankap. Ja niestety wyjadę 31.05 rano. Miałem dużo spraw do załatwienia, a po drugie do 30.05 do rana byłem w pracy. Nie jest mi na rękę wyjazd w tym terminie ale trudno. W piątek i sobotę byłbym na zawodach Pucharu Polski w karate. Za tydzień znowu na zawodach w niedzielę. A tak trudno. Mam nadzieję, że po przyjeździe do ośrodka moje nastawienie się zmieni. Myślę, że powinienem dotrzeć do Krynicy między 12-13. No i oczywiście mam nadzieję, że skoro będziemy w tym samym ośrodku i czasie to się poznamy. Pozdrawiam Piotrek "z miasta na 2 litery".