Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam ,wszyscy nie śpią już w pracy
Nocnym Markiem nie jestem .
W nocy ładuje ,akumulatory na codzienność
Rano mówię, wszystkim dzień dobry
Pogodnego dnia pozdrawiam
Założycielowi tematu - Andrzejowi, wszystkiego, co się szczęściem zwie , zdrowia, szczęścia, spokoju, ciepła , miłości , spełnienia marzeń i wspaniałych spotkań w gronie zaprzyjaźnionych przyjaciół życzy Lewek Do życzeń dołączam moc buziaków
No to te buziaki rekwiruję ha ha
No nie, nie dla mnie tylko dla mego małża a co bo nasz Jędrula nie jest dzisiejszym solenizantem
No nie będę taka zaborcza i połowę zostawiam dla Niego
Miłego wieczoru wszystkim życzę
Dzień dobry deszczowo ,szaro ponuro
Poranna kawa ,na pogodowe samopoczucie wskazana
W pracy na chwilę , do Was zaglądam
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam
Witam,słodkie buziaki się sypią jak z rękawa ja też Pozdrawiam,Buziole Przesyłam,za Życzenia Dziękuję-wprawdzie imienin nie obchodziłem ale dziękuję bo zawsze jest to przyjemne jak się je dostaje-a zwłaszcza od tak Sympatycznych Osób