Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej
Ja juz w dziale " na walizkach " .jutro wyjazd
Wszystkim kibicującym bardzo dziękuje
Życzę Wam szybkich i trafionych przydziałów
Pozdrawiam gorąco
Do napisania wraz z nowym wnioskiem
Witam dawno tu nie zaglądałam,a tu niektórzy już wypoczywają w sanatorium.
Gosia 71 udanego pobytu ,dobrego towarzycha i trafionych zabiegów.
Ja jeszcze trochę muszę poczekać na swój wyjazd,ale co tam z takim fajnym
towarzystwie można czekać.Pozdrowienia i całuski dla wszystkich tu klikających
GIENIA 3mam kciuki
Ja jestem już 5 dzień w Szczawnicy i choć sezon tu martwy dajemy radę
Zima w pełni, do lokum pod górę ale dajemy radę i jesteśmy zadowoleni
Pozdrawiam wszystkich gorąco
Gosiu również pozdrawiam i miłego pobytu fajnej atmosfery i wogóle wszystkiego naj. Tance już pewnie zaliczone, latem fajnie było w" Marcie".Baw się dobrze odpoczywaj i wracaj z naładowanymi akumulatorami bo ni mniej ni więcej tylko 26 miesięcy oczekiwania na ponowny wyjazd.
Wyczyscili mi komputer razem z hasłami i mam znowu problem. Wienia.
Witajcie dziewczyny
Miałyście 100% racji - nie ma co płakać za Budowlanymi bo Dzwonkówka jest cudowna
Klimat stworzyli ludzie a resztę dopełniła obsługa , trafne zabiegi i fajne pokoje
Gdybym miała w przyszłości decydować gdzie jechać do sanatorium w Szczawnicy to po krótkim namyśle Dzwonkówka by wygrała
Pozdrawiam Was gorąco z ośnieżonej Szczawnicy