Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mnie zaś w kwietniu 2018r minie 18 miesięcy od złożenia wniosku .
Jeśli do tego czasu coś się nie wydarzy .
To będę starała się o wyjazd ze zwrotu.
Chyba że po zmianie NFZ inaczej będzie rozpatrywał wnioski
Pożyjemy zobaczymy co nam zmiany przyniosą.
Może się dziewczyny spotkamy na jednym turnusie.
Pozdrawiam oczekujących w kolejce.
Tak ,w łódzkim NFZ słabiutko , Powątpiewam ,czy przez 22 m-ce zejdzie tyle nr.Ale cóż ,może się mylę i lato 2018 moje .Pozdrawiam wszystkich czekających
Razem raźniej się czeka Kasia 63, Szron57 ja w kwietniu zlozylam i poczatkowy nr też 53tys z hakiem, teraz 41 tys . Ja czas oczykiwania 20 miesiecy,; ,ale zobaczymy ile w praktyce się okaże
Może za rok coś ze zwrotów bedzie
Pozdrowionka