Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Całuśnie , miluśnie , więc i słodkich snów życzę oczywiście po północy jak na Nocnych przystało a sama do mego jasia zmykam bo do emeryturki jeszcze trochę i tylko na jednym boczku zdążę się pobyczyć
Oj .....czy ja dobrze trafiłam ......Basie w Nocnych .....chyba wszystkie kobitki przychodzą na Andrzejowe buziaki
Nie pozostaje mi nic innego .....wszak stoi tak w piśmie......trzeba się dzielić
Witam wieczorkiem Nocne Mareczki ......pewnie nic z buzioli już dla mnie nie zostało to zostawiam swoje [ obrazek zewnętrzny ]
Princi wprawdzie nie jesteś dzisiaj Solenizantką ale Buziole Masz tu zagwarantowane-i nie są wcale...wymuszone a co do ściągania na Nocne buziole to zasługa całuśnej atmosfery a nie Jędrka