Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej, hej, melduję się Ja wróciłam z przymusowych "białych korytarzy ". Nawet dzisiaj oprowadzałam Mikołaja Niestety, choć bardzo głośno mówiłam,że byłam niesamowicie grzeczna ...paczki mi nie dał, ale ...buziaka owszem
Witam wieczorkiem Nocne Mareczki
Tak tu dziś tłoczno,że na buziole zapewne się nie załapałam .....to nic do kompletu podrzucę kilka swoich [ obrazek zewnętrzny ]
Ruch jak na Marszałkowskiej,Buziole przesłałem ale nie problem je powtórzyć Lewku to do tego buziaka ten Brodaty nic Ci nie dołożył-a to sknera musisz sprawdzić pod ...poduszką Witam kogo nie witałem