Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór
Przyszło mi na myśl aby "odkurzyć " trochę bardzo już zapomnianych zespołów o których powiem szczerze także nie wiedziałem lub tylko znałem bardziej ich nazwę bez kojarzenia z jakimś gatunkiem muzycznym .Prześledziłem taką swoją listę i jest tego całkiem spora ilość ,czy przypadnie Wam do gustu to już inna sprawa ale chyba warto spróbować przedstawić większość z nich .Ale ja tu gadu gadu a czas ucieka
Na początek polski zespół prawdopodobnie nie znany większości z nas w tym także mnie
I co tu dzisiaj zagrać ....Wczoraj Janusz ,mnie rozbroi muzyką
Sądząc po utworach i komentarzach do nich.......na bank ,czytasz kolego biografię Beksińskiego