Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
no przecież masz wykaz na stronie NFZ albo lepiej w ZIP-ie. Tam masz pogrupowane na jakie schorzenia do których sanatoriów wysyłają. A jak jedziesz pierwszy raz to najlepiej zadzwoń i pogadaj, oni czasami pytają gdzie chcesz jechać. Tylko musisz dzwonić zanim Cię gdzieś zdążą przypisać Ja pojechałam do Szczawnicy z reumatologii i byłam bardzo zadowolona.
Zrozumiałam. I napisałam żeby zadzwonić najlepiej do źródła.
Wszystkie NFZ-ty maja podpisane umowy z sanatoriami w całym kraju a reumatologia daje najszerszy zakres możliwości wysyłania w różne miejsca. Dlatego najlepiej zadzwonić i porozmawiać, zwłaszcza jeżeli ktoś jest zainteresowany konkretnym kierunkiem.