Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zofka numery muszą być inne bo ja podająć 15 - mam na myśli mój NFZ Wielkopolska , a ty jak jesteś inny NFZ to będziesz miała inny numer Ten numer tylko poglądowo będzie mniej więcej tak wyglądał. Ale nic nie będzie takie same. W pismie z NFZ-tu mam tak napisane " uprzejmie informuje, że złożone skierowanie na leczenie uzdrowiskowe zostało zarejestrowane pod numerem:....................... / i tutaj był podany mój numer /
Rachel Faktycznie ta trojka tak sie ulozyla ale to przypadek.A co do Twojego wyjazdu nad morze to dzwon do funduszu grzecznie popros moze jakas pani Cie zrozumie.Ja nigdy nie dzwonilam i zawsze lekarka zaznaczala mi morze a oni wysylali mnie w gory ale nie zaluje np,Szczawnica piekna.Tym razem bede dzwonic o te zwroty choc nie mam wybranej miejscowosci .Poprostu nie wiem gdzie chce jechac wiem tylko ze chce lipiec.Pozdrawiam pa