Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Promyczki słońca nie śmiało zaglądają do okien , więc i ja nie śmiało i grzecznie się witam i miłego dnia życzę.Obiecuję że już poprawna będę , tylko niech mnie już nie wykopują bo mi bez Was tęskno.Wczoraj ni jak z forum się nie dało połączyć
Ostatnio brak czasu mi trochę doskwiera...ktoś mi jeden tydzień ukradł
Przygotowania do Świąt pełna parą...ja jak zwykle na dwie tury,wysyłka na wyspy musi być gotowa na 19,wiec czas goni.Ktoś chętny pomóc?
Witam,Pozdrawiam,Buziole Przesyłam ....mało nas,mało nas do pieczenia.......białe korytarze chyba wszyscy już skończyli,białych nocy jeszcze nie ma i do białej pościeli chyba wszyscy jeszcze nie poszli