Różą Ustroń od 22 grudnia br.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Re: Różą Ustroń od 22 grudnia br.

Post autor: lubelanka64 »

odświeżam temat, bliżej terminu wyjazdu, może są chętni i zdecydowani. Pozdrawiam :kwiat: :kwiat: .
Miras chyba sprawdzą się Twoje przepowiednie, że będę spacerowała z mieszkańcami Ustronia :lol: :lol: . Pytanie czy stałymi czy czasowymi :?: :?: :?:
kidymos55
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2016 09:45
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: kidymos55 »

witam jadę do Ustronia ale miesiąc póżniej spróbuj na stronie blabla,tam można się załapać na dość tani transport powodzenia
MARK50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sie 2014 11:59
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: MARK50 »

Witaj milutko dzis wszedłem na Twoj post i sie ucieszyłem tez bede w Rozy tylko prywatnie od 27 grudnia do 2 stycznia a Ty do kiedy bedziesz ? wazne ze bedzie bal sylwestrowy szkoda tylko ze jade z zona ale moze bedzie okazja sie poznac ktoz to wie pozdrawiam i do miłego jesli bedziesz miała ochote cos napisac ja bylem tam i w sanatorium i na długim swiatecznym wypoczynku buziaki
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

jadę jak w tytule postu: od 22 grudnia. Ciesz się, że jedziesz z żoną, niestety :( ja jadę już sama. Pozdrawiam i do zobaczenia w Róży. :) :)
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mark50 napisz proszę coś pozytywnego o Róży. Wcześniejsze opinie były zniechęcające. Pozdrawiam
MARK50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sie 2014 11:59
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: MARK50 »

Witaj mił2o mysle ze masz szczescie ze jedziesz do Rozy mysle ze to jeden z lepszych osrodkow w Ustroniu , nikt sie nie wygłupia nie traktuje tego jak wiezienia , poza tym zabiegi super personel naprawde sie stara a zabiegi jak wszedzie , mysle ze bedzie nam dane chocby sie zobaczyc przywitac moze i zatanczyc na balu sylwestrowym , moje imie to jednak Sylwester , jesli bedziesz chciaa wiedziec wiecej pytaj moze i na prywatnym a jesli sobie zazyczysz moge słuzyc telefonem by swobodnie pogadac , co do wyjazdy z zona tak sie zdarza w zyciu ze trzeba kiedys razem haha do miłego , widzisz nawet nie znam Twojego imienia ale jesli pozwolisz mysle ze poznam
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

będzie mi miło poznać Ciebie i małżonkę, może przygarniecie samotną do wspólnej zabawy. Pozdrawiam, napiszę na priv.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

lubelanka 64 - ale masz farta w takim terminie dostać skierowanie.Super ,odkąd dzieci są dorosłe zawsze chciałam spędzić święta z dala od kuchni i tej całej bieganiny.
Ty.........., i święta i Sylwestra spędzisz na pewno w miłym towarzystwie.Jednego chętnego już masz :lol: a właściwie dwoje :roll: .
Na pewno nie będziesz żałowała pobytu w Róży.Teraz robi się szybko ciemno,więc podświetlany most na Wiśle ,oraz wiele innych dekoracji świątecznych zobaczysz.Ustroń sam w sobie ma wiele uroku.Ostatnio byłam tam na długim listopadowym weekendzie .
Jeśli mogę podpowiedzieć to wybierz się na basen do Gołębiewskiego w Wiśle. Byłam nie raz i polecam.Tam dopiero się zrelaksujesz : jest 9 jaccuzi w każdej inne zalecenia zdrowotne.Grota solna ,różne sauny itd. Od razu zaplanuj dłuższy pobyt ,żeby skorzystać z wszystkich "atrakcji".
To na sobotę ew. niedzielę jak będziesz bez zabiegów i oczywiście trzeba odpuścić jeden posiłek sanatoryjny,żeby "poużywać" na basenie.Ale naprawdę warto.Leżysz sobie ,woda bulgocze a Ty patrzysz na ośnieżone Beskidy :) zza wielkiej szyby :kwiat:
We wrześniu br. była w Róży moja znajoma i potwierdzam opinię MARK 50 :lol: :lol: vel: Sylwester vel...... ???
Jest wszystko na miejscu i wróciła baaardzo zadowolona.Pozdrawiam i życzę udanego pobytu.
Wesołych świąt !
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bardzo ucieszył mnie Twój wpis Stokrotko. Skierowania nie mam, jadę prywatnie, po raz pierwszy spędzę święta poza domem. Na pewno skorzystam z basenu i innych atrakcji jakie oferuje Ustroń. Ciągle mam nadzieję na spotkanie innych forumowiczów. Już od jutra będę cieszyć się urokiem Beskidów. Pozdrawiam z życzeniami spokojnych i zdrowych świąt w gronie rodziny.
szarotka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 lis 2016 18:14

Post autor: szarotka »

Witam , może cos słyszałaś na temat Malwy ? Będę wdzięczna za każdą wiadomość , jakie warunki , jak wyglądają pokoje , czy tam też jest po remoncie ?
ODPOWIEDZ